Dodaj do ulubionych

borelioza - co to jest

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.05, 11:32
Bardzo prosze o fachowa odpowiedz - co to jest borelioza i jak sie ja leczy.
Moja kolezanka ma takie rozpoznanie i jest bardzo przerazona ta choroba.
Podobno to jest od kleszczy, a ja klescz nie ugryzl.Dzieki za kazda odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • gaia111 Re: borelioza - co to jest 24.04.05, 11:37
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26140
      • Gość: monika Re: borelioza - co to jest IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.05, 11:40
        Tam juz czytalam, chcialabym uslyszec moze cos od lekarzy, ktorzy znaja ta
        chorobe.
        • Gość: Magda1 Re: borelioza - co to jest IP: *.3vnet.pl 24.04.05, 11:49
          Te forum co Ci podano zalozyl Artut 737 ,on jest lekarzem.
          A tak poza nawiasem moja siostra tez ma.
          Rozpoznano jej dopiero po ponad roku.Kolezanka mogla ,nie zauwazyc
          kleszcza ,tez tak bywa.Tu na forum niektorzy nabijaja sie ,z Artura ,ale
          zapewniam Cie ,o borielozie nie wiedziala siostra nic i jakby znalazl sie taki
          lekarz jak Artur ,to dzisiaj bylaby zdrowa.
          • Gość: monika Re: borelioza - co to jest IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.05, 12:04
            Nie sadze zeby to byl lekarz, bo jego podejscie jest zbyt "suche", naukowe, mam
            wrazenie ze nie bierze pod uwage czlowieka. Dlatego tutaj pytam o lekarza.
    • lipa55 Re: borelioza - co to jest 24.04.05, 14:40
      www.google.pl/search?sourceid=navclient&hl=pl&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=borelioza
      • Gość: monika Re: borelioza - co to jest IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.05, 16:11
        tam juz czytalam, chce wiadomosci z autopsji
        • Gość: Lidka Re: borelioza - co to jest IP: *.lub.net.pl 24.04.05, 16:54
          Ty chyba jednak nie bardzo wiesz, co chcesz.
          Bo wiadomosci z autopsji sa akurat na tamtym forum. Niby dlaczego ludzie
          mieliby tu pisac o boreliozie i prywatnych z nią bitwach, jesli TAM jest na to
          najlepsze miejsce?
          To tak, jakbys tu pytała np. o PCO, a przeciez "specjaliści" są gdzie indziej.
          Jesli Twoja siostra ma boreliozę, to za lat parę tez będzie wiedziała o niej o
          wiele więcej, niz wiekszość lekarzy. I będzie mogła zastapić Artura.
          • Gość: monika Re: borelioza - co to jest IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.05, 17:00
            Tam nie wypowiadaja sie lekarze, a tutaj moze sie to trafic. Tam trzeba Zalozyc
            konto zeby rozmawiac, a tutaj mozna anonimowo.
            • Gość: Lidka Re: borelioza - co to jest IP: *.lub.net.pl 24.04.05, 20:18
              A tu liczysz na wypowiedź jakiegos lekarza w sprawie boreliozy???
              Chyba z księżyca spadłaś!
          • Gość: monika Re: borelioza - co to jest IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.05, 17:01
            I nie chodzi o moja siostre a o kolezanke. Widzisz, ja dokladnie wiem czego
            chce.
    • Gość: monika Re: borelioza - co to jest IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.05, 17:12
      Tyle to wlasnie dowiedzialam sie z tamtego forum. ale dzieki za odpowiedz ;-))
    • Gość: Artur456 Re: borelioza - co to jest IP: *.lub.net.pl 24.04.05, 20:16
      Prawdziwy Artur się loguje.
      A Ty sie podszywasz- jak ja.
    • wroteknowynick Re: borelioza - co to jest 24.04.05, 20:43
      hwhwhw dowcipnis sie jakis podszywa :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka