Dodaj do ulubionych

Afty?Prosze o pomoc

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:01
Bardzo prosze o pomoc ,pod jezykiem na blonie sluzowej zrobila mi sie
prawdopodobnie afta-taka mala ,biala plamka ,czerwona otoczka-i boli.Plukalam
szalwia i smarowalam sacholem ale od niego jeszcze bardziej szczypie.Czy sa
jeszcze jakies skuteczne domowe sposoby lub jakim lekiem bez recepty moge
sobie pomoc?
Obserwuj wątek
    • Gość: ap Re: Afty?Prosze o pomoc IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 26.04.05, 17:26
      Kup w aptece APHTIN i po sprawie.
    • rita78 Re: Afty?Prosze o pomoc 26.04.05, 17:27
      mozesz sprobowac loeku Aftin, jednak z wlasnego doswiadczenia mi on nie bardzo
      pomaga. najlepszym sposobem ( sprawdzonym na sobie samej) jest "przypalenie"
      afty lekiem Vagotyl ale to chyba jest niestety na recepte. ja kiedys kupilam,
      nie pamietam z jakiego powodu i afte zawsze traktuje delikatnie tym
      specyfikiem . skuteczne w 100%.
      • Gość: marta Re: Afty?Prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:29
        Dziekuje
        • Gość: ola Re: Afty?Prosze o pomoc IP: *.crowley.pl 06.05.05, 22:45
          najlpeiej afty wypala dermatolog, jesli ma srodki do tego. ulga od razu i
          nastep dnia prawie nie ma sladu. moja pani dr nic nie kasuje za taka usluge
    • Gość: Kaja Re: Afty?Prosze o pomoc IP: 195.205.149.* 06.05.05, 22:50
      mój mąż borykał się z aftami przez parę lat i wiesz po czym mu przeszło..? Po
      maśle! Odstawił. je teraz jakiś masmix czy coś w tym stylu i nie ma od tamtej
      pory żadnej. Wcześniej stosował na afty pimafucin albo pimafucort. Są to środki
      na jakieś problemy miejsc intymnych ale na błony śluzowe też pomagało.
      Pozdrawiam
      • Gość: kinga Re: Afty?Prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 08:28
        Dzieki-bylam u stomatologa i wypalil.Nie ma sladu.
        • Gość: kinga Re: Afty?Prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 08:30
          Za szybko wbilam enter-tez mi sie wlasnie kilka dni temu cos takiego zrobilo
          ale mimo tego odstawie maslo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka