rudalbn 11.07.05, 14:07 Zapraszam na forum do rozmów o aloesie, skutkach picia loesu i innych tematach forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30445 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbara15 Re: Sok z Aloesu 12.07.05, 13:39 Znalazłam też inne soki z aloesu konkurencyjne! są to sok Laboratoria Natury i AlterMedica. Czy ktoś z Was próbował? 99,7 naturalnego soku z aloesu. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek223 Re: Sok z Aloesu 12.07.05, 14:03 Ja jeszcze nie probowalam, ale mam zamiar od wrzesnia bo slyszalam ze sa skuteczne tylko podobnie jak ty nie wiem jakiej firmy jest najlepszy??? Moze ktos wie Odpowiedz Link Zgłoś
barbara15 Re: Sok z Aloesu 12.07.05, 14:15 moja mama od dawien dawna używała aloesu, który rósł sobie w doniczce. Teraz chcę jej kupić jak proponuje producent 99,7% naturalnego soku. Ja także interesuję się zdrowym trybem życia.Cenię sobie to co naturalne, począwszy od żywności do leków opartych na bazie naturalnych produktów. W kwietniu byłam na targach " bliżej zdrowia bliżej natury" Tam zobaczyłam sok z alosu kilku firm. Teraz zastanawiam się nad tym z altermedica. Można wejść na ich stronę. Jeśli chcesz to dam Ci namiary. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek223 Re: Sok z Aloesu 12.07.05, 14:46 OK dzieki na pewno z niej skorzystam. Pozdrawiam mocno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
barbara15 Re: Sok z Aloesu 13.07.05, 07:21 Wczoraj szukałam coś na temat aloesu i przeczytałam, że na łupież pomaga sok ze świeżo zerwanego liścia. Odpowiedz Link Zgłoś