nissan10 12.08.05, 20:51 Szukam lekarza specjalizujacego się w leczeniu bólu. Wyeliminowano wieńcówkę, tarczycę, astmę a boli nadal. Chetnie z okolic Cz-wy lub Sląska. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lutek2222 Re: Leczenie bólu 14.08.05, 11:30 nissan10 napisał: > Szukam lekarza specjalizujacego się w leczeniu bólu. Wyeliminowano > wieńcówkę, tarczycę, astmę a boli nadal. Chetnie z okolic Cz-wy lub Sląska. Z > góry dziękuję. Polecam Ci wizytę u bioenergoterapeuty w Studiu Odnowy Biologicznej, ulica Mulicka 11, Wrocław (Psie Pole), tel. do studia 886 117 911. To 2h drogi samochodem z Częstochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
nissan10 Re: Leczenie bólu 14.08.05, 15:28 Dzieki za radę, obecnie - co 1-2 tygodnie miałem już 8 wizyt u bioenergoterapeuty w Cz-wie. Pomaga - /może sie mylę/ na 2-5 dni.Potem atakuje jakby jeszcze mocniej.Uczucie głębokiego przeziębienia - gorace gardło, dusi. Leki typu antybiotyk i przeciwzapalne nie działają.Nitrogliceryna tez nie.Biorę francuski przeciwbólowy LAMALINE.Chyba narkotyczny. Nie wiem co robić dalej. W 2004 roku miałem brachyterapię naczyń wieńcowych i być moze od tego się coś zmieniło i ustrojstwie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś