nissan10 14.08.05, 15:20 Czy ktoś brał niedostępny w Polsce francuski lek przeciwbolowy LAMALINE. Jakie są objawy uboczne, otrzymałem jedno opakowanie ale czuje sie jak po narkotyku. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polankawlesie Re: lek przeciwbolowy 14.08.05, 19:55 Skoro tak się czujesz to chyba nie musisz już pytać - ja bym tego więcej nie wzięła. Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: lek przeciwbolowy 14.08.05, 20:19 nic dziwnego, ze sie tak czujesz skoro google mówią, ze LAMALINE zawiera paracetamol, kofeinę i opium(morfinę). Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: lek przeciwbolowy 14.08.05, 21:23 Z tego co google podaje jest to lek stosowany w migrenie, czy ty tez dostales/ as na migrene? Venus Odpowiedz Link Zgłoś
nissan10 Re: lek przeciwbolowy 14.08.05, 22:59 Choć nie znam francuskiego domyśliłem się z ulotki że to lek z narkotykiem, jednakże o nieznanej sile. Kupiłem go/ za zgodą lekarza / z powodu częstego ostrego bólu w klatce piersiowej podobnego do silnego przeziębienia.Lekarze nie potrafią lub nie chca podać przyczyny tego bolu.Nie jest to ból wieńcowy. Ponieważ biore sporo leków kardiologicznych chce uniknąć konfliktu i spotegowania działań niepożądanych.Mam przykre doświadczenie z popularnym prestarium które u mnie powodowało utratę przytomności. Dlatego będę wdzięczny za informacje na jego temat. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
konsiliore Re: lek przeciwbolowy 09.07.25, 22:43 Brałem , bardzo skuteczny , bez ubocznych objawów ale nie można prowadzić auta z powodu spowolnienia reakcji Odpowiedz Link Zgłoś