alkud 23.08.05, 17:57 No to teraz prosta droga do eksperymentowania na plodach, aborcjach i tak dalej... religiapokoju.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alkud Albo kobiety będą zachodzić w ciąże tylko po to... 23.08.05, 17:58 aby podreperować swoje zdrowie... a kiedy zajdą pozytywne zmiany - wtedy skrobanka i po krzyku :( ISLAM dla KAŻDEGO religiapokoju.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
a_s_i_m_o Re: Albo kobiety będą zachodzić w ciąże tylko po 23.08.05, 17:59 Tylko psychopaci mogli by cos takiego wymyslec. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Re: Albo kobiety będą zachodzić w ciąże tylko po 23.08.05, 23:13 W Chinach w ramach akcji spolecznej, w jakiejs prowincji przeprowadzona skrobanke na wielka skale. Zmuszono 20,000 kobiet. Info za Wyborcza. W tym swiecie wszystko jest mozliwe ISLAM JEST COOOL religiapokoju.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
a_s_i_m_o Komórki płodu reperują mózg matki 23.08.05, 17:58 he he. Ciekawe czy kazda taka komorka ma dusze? I czy powinno sie tego zabronic w imie ochorny zycia napoczetego :) Ostatnio tu sie strasznie pluto ze uzywano komorek macierzystych z (z niezaleznych powodow) usunietej ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
guest68 Mam troje dzieci, w tym dorosłe 23.08.05, 18:30 ale nie zauwazyłem,zeby mój stan posiadanie fenomenalnych (serio) dzieci poprawił stan mózgu ich mamusi Odpowiedz Link Zgłoś
gdsta Re: Komórki płodu reperują mózg matki 24.08.05, 07:56 Warto mieć dzieci, warto je kochać. Dobrze, że natura jast taka mądra i rodzinka oprócz tego, że jest szczęśliwa może być zdrowsza. Pamiętam zmiane teorii w medycynie natemat ciąży i SM. Od kilku lat mówi się, że ciąza nie szkodzi a może pomóc przy stwardnieniu rozsianym. Lubię takie pozytywne informacje. Odpowiedz Link Zgłoś