madziuninek 08.09.05, 19:36 Czy ktoś miał? Ile to trwa, znaczy czy jest jakaś rekonwalescencja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calineczka36 Re: Operacja korekcji wzroku 09.09.05, 10:21 Ja miałam jakies pięć lat temu. Dwa oka naraz robione. W szpitalu jakies trzy dni ale juz po dwóch godzinach od operacji widzialam dobrze bez okularów. Po powrocie do domu jakies dwa tygodnie zakrapiania i szczypania oczu. Ale potem już było super wreszcie mogłam kupić okulary przeciwsłoneczne. Pozdrawiam --- Odpowiedz Link Zgłoś
mmmm125 Re: Operacja korekcji wzroku 09.09.05, 10:33 przepraszam ze pytam ale jaką miałaś wade wzroku, bo ja tez mam problemy ze wzrokiem, mam wade +5 i jakies plamki na dnie oka (obu) i widze bardzo słabo nawet w okularach teraz mam robione różne badania, które sa drogie i robone sa tylko odpłatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka36 Re: Operacja korekcji wzroku 11.09.05, 00:47 Miałam minusy na jednym oku -3,75 a na drugim -3,5 i astygmatyzm do tego. Odpowiedz Link Zgłoś