nefretete8 29.09.05, 23:18 chcialaby nawiązać kontakt z osobami które na to cierpią i mają uszkodząną bądź warstwę wodną /śluzową/lub tłuszczową albo wszystkie 3.Jak wiecie na to nie ma lekarstwa ale mam nadzieję że się odezwiecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nefretete8 Re: ZESPÓŁ SUCHEGO OKA PO ROACCUTANIE 29.09.05, 23:19 prosze o niepisanie osób ktore uważają że to cudowny środek i mają blade pojęcie o tym do czego to draństwo jest zdolne nie chcę też porad typu przyłóż rumianek ,świetlik etc i takich co będą radzić mi udanie się do dermatologa/okulisty etc Odpowiedz Link Zgłoś
kret24 Re: ZESPÓŁ SUCHEGO OKA PO ROACCUTANIE 30.09.05, 10:44 Ja podobny stan, ale po miejscowym użyciu izotretinoiny (izotrex) leczyłem dużymi dawkami: Calcium pantothenicum 3#2, Beta-karoten 30000 jm, oraz Oeparol 3#2, vit. C 500 mg. Po 2-3 miesiącach było lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
sosek_s Re: ZESPÓŁ SUCHEGO OKA PO ROACCUTANIE 22.01.06, 16:00 > prosze o niepisanie osób ktore uważają że to cudowny środek i mają blade > pojęcie o tym do czego to draństwo ja wlasnie stanalem przed wyborem czy uzywac teog leku.... moglabysa mi napisac dlaczego jestes przeciwna?? w sumie powiniem zdecydowac sie do srody... doradzcie co mam zrobic.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: ZESPÓŁ SUCHEGO OKA PO ROACCUTANIE 22.01.06, 16:39 wrzuć nefretete do wyszukiwarki, to się dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś