showinista 16.10.05, 21:02 czy ktoś z państwa ma jakieś doświadczenia w walce z tłuszczakami (lipoma)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zerozdziwien Re: tłuszczaki 16.10.05, 21:07 wracają mimo niby fachowego wycięcia Odpowiedz Link Zgłoś
ala261 Re: tłuszczaki 16.10.05, 21:10 mam tłuszczaka na szyii,ale nic z nim nie robie.Czy je można tylko wycinać?Czy sa maze jakies leki na nie? Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: tłuszczaki 16.10.05, 21:23 Żelazna maść. No i oczywiście ...Etopiryna. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzolia Re: tłuszczaki 20.10.05, 13:31 Usunęłam kilka , miałam na skórze głowy. Lekarz , który to robił(znieczulenie miejscowe - klinika prywatna, pamiętam ,że nie płaciłam dużo), był doświadczony i słyszałam jak instruuje pomocnika, że nalezy wyłuskać razem z otaczająca je "błoną" aby się nie odnawiał......Minęło pare lat - mam spokój Odpowiedz Link Zgłoś
viki009 Re: tłuszczaki 07.12.05, 21:59 Jak nazywa sie ta klinika i gdzie sie znajduje? Pozdr.,M Odpowiedz Link Zgłoś
adane99 Re: tłuszczaki 29.12.05, 13:12 Usuwano mi tłuszczak z 10 lat temu. Najpierw jednak musiałam zjadać Naproxen i poczekać aż minie stan zapalny. Również usłyszałam, że trzeba rozciąć żeby wyłuskać razem z otaczającą błonką. Nic nie wróciło. Odpowiedz Link Zgłoś
ano4 Re: tłuszczaki 26.12.05, 20:40 tluszczaki to obrona organizmu przed toksynami tam sa skladane toksyny trzeba wyczyscic jelita watrobe i woreczek zolciowy; wycinanie nie ma sensu pogarsza stan organizmu jezeli znasz angielski to curezone.com mercola.com powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
biqmisiul Re: tłuszczaki 27.12.05, 08:06 Igla i po sprawie. Nie rozumiem w czym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
feliks1 Re: tłuszczaki 27.12.05, 16:37 jak można oczyscic wątrobe, itd. Domowe metody, dieta, ? Pytam -bo spróbowąłbym chętnie oczyszczenia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
flins Za chwile beda tu handlarze z ALVEO 28.12.05, 23:03 i na chama beda wciskali swoj produkt ktory nikomu jeszcze nie zaszkodzil ale i nikomu nie pomogl Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: Za chwile beda tu handlarze z ALVEO 29.12.05, 11:51 Organizm oczyscic mozmna stosujac balans pomiedzy dostarczaniem produkow kwasowych i alkalicznych do organimzmu.Po dluzszym czasie organizm odzyje i sie unormuje.Teraz do popisu zapraszam zywieniowcow. Pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś