mimrek 08.11.05, 22:57 OPROSZE DORADZCIE BO JUŻ SAM NIE WIEM A BOLI//:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artur737 Re: CO POMOŻE NA BÓL UCHA?OPROCZ LEKÓW! 09.11.05, 03:45 Boli bo pewnie gromadzi sie plyn. Przestanie bolec jak blona bembenkowa peknie i zawartosc sie wyleje na zewnatrz. Laryngolog moze tez umiejetnie ja przebic co jest o tyle lepsze niz jak samo peknie, ze goi sie z mniejsza blizna. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakatarzyna Re: CO POMOŻE NA BÓL UCHA?OPROCZ LEKÓW! 09.11.05, 16:40 Krople do nosa, takie obkurczające. Albo tabletki z tych na katar, np. modafen. Krople do ucha, zwłaszcza antothalgin. Ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaz75 Re: CO POMOŻE NA BÓL UCHA?OPROCZ LEKÓW! 16.11.05, 23:47 Jest taka roślina- Geranium. Zrywasz listek , zwijasz w rulonik i wsadzasz do ucha i tak chodzisz po domu ile wytrzymasz. Nie boli. Można ją kupić w dużych sklepach ogrodniczych. Naprawdę pomaga. Sprawdziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: CO POMOŻE NA BÓL UCHA?OPROCZ LEKÓW! 16.11.05, 23:59 Z uchem nie ma żartów. Trzeba iść do lekarza. A "po drodze", można zakropić zawiesiną Atecortin. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed BÓL UCHA 17.11.05, 01:25 Znajoma wkladala do ucha utarta CEBULE ... podobno pomagala, to samo na katar. Osobiscie bym tego nie polecala. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynaa5 Re: CO POMOŻE NA BÓL UCHA?OPROCZ LEKÓW! 18.11.05, 08:58 Podobno olejek kamforowy pomaga Odpowiedz Link Zgłoś