ania08 16.11.05, 21:52 SZUKAM DOBREGO UROLOGA W KRAKOWIE MOŻE BYĆ PRYWATNIE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bradz Re: UROLOG KRAKÓW 18.11.05, 15:49 No właśnie, ja też szukam... Czy nikt nie spotkał dobrego urologa? Ja niestety słyszałam od lekarza innej specjalności, że w Krakowie nie ma dobrych urologów. A czy ktoś miał usuwany kamień z nerki metoda operacyjną właśnie w Krakowie? Prosze napiszcie, bo najbliższa mi osoba ma miec operacje i strasznie sie martwie. Tak bardzo chciałabym żeby trafiła na dobry oddział szpitalny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bradz Re: UROLOG KRAKÓW 20.11.05, 12:29 Up Nikt nie usuwał kamienia w nerce drogą operacyjną w szpitalu w Krakowie?? Chciałabym się dowiedzieć, co czeka bliską mi osobę. Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
wanna421 Re: UROLOG KRAKÓW 20.11.05, 20:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=305&w=30883374&a=30913960 Odpowiedz Link Zgłoś
malo8 Re: UROLOG KRAKÓW 05.12.05, 13:39 No i jak z tym dr Maciukiewiczem czy ktoś u niego był? Bo szukam naprawdę dobrego lekarza urologa i szukam i szukam i .... . A dla tych co się wybierają na Warszawską do dr Pilcha to osobiście odradzam strata pieniędzy, czasu i nerwów (60 zł za poradę typu proszę pić więcej wody)STRASZNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bradz Re: UROLOG KRAKÓW 05.12.05, 15:29 "Mój" był u niego, ale nic z tego nie wynikło, oprócz jakichś koszmarnych badań. Pan dr powiedział, że te bóle to jakaś przepuklina pachwinowa. Inny lekarz-chirurg powiedział, że nie przepuklina, bo ból jest od wielkiego kamienia w nerce. No i "mojego" czeka operacja w przyszłym tyg. Z tego co słyszałam to dobry oddział jesr u Rydygiera, a tam leczy Maciukiewicz. Czyli nic nie wiadomo właściwie Odpowiedz Link Zgłoś