ogrom 28.01.06, 15:53 czy ktoś z Was zazuwał te leki i jakie były skutki? Wogóle jakie moga być skutki zażywania ich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogrom Re: lucetam, memotropil 29.01.06, 00:10 nikt nic nie wie? pozdrówka Olla - Odpowiedz Link Zgłoś
mmagda12 Re: lucetam, memotropil 29.01.06, 10:55 Dlaczego pytasz?Ja biore memotropil Odpowiedz Link Zgłoś
mamakluska Re: lucetam, memotropil 31.01.06, 10:48 Hej, ja biore Lucetam na zmianę z Memotropilem juz 2 lata, dzialanie super, samopoczucie też, migreny mam zlikwidowane ... prawie ale mialam bardzo uciązliwe. pozdrawiakm Odpowiedz Link Zgłoś
inez.b Re: lucetam, memotropil 31.01.06, 16:09 Przepraszam a na co są te leki,bo ja kiedyś brałam podobne chyba ale Vinpocetin i Nootropil.Czy to te same leki a tylko nazwy inne??? Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: lucetam, memotropil 31.01.06, 18:12 tak te same..... a maja za zadanie odżywić mózg, dotlenić go. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakluska Re: lucetam, memotropil 01.02.06, 13:58 witaj, tak to sa leki ogólnie poprawiające pracę mózgu, ja biorę na zmianę Lucetam i Memotropil, choc chemicznie to to samo rózni sie tylko cena i to znacznie Lucetam jest tańszy, dodatowo na zmianę biorę właśnie Vinpocentin, Nicergolinę, Cavinton, Vicebrol. To są wszystkie leki z tej samej pólki ze tak powiem. pzodrawiam Odpowiedz Link Zgłoś