warum3 12.02.06, 18:58 Proszę o pomoc. Czy ktoś wie gdzie można zdobyć butlę z tlenem. Chodzi mi o cały zestaw nadający się do użytku domowego dla astmatyka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warum3 Re: TLENU!! 12.02.06, 21:18 Po "lekturze" wątku Tlen, dodam że chcę ZAKUPIĆ lub WYNAJĄĆ aparaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
kamusia_a Re: TLENU!! 12.02.06, 22:42 ja wyporzyczyłam ze szpitala ,m-c kosztuje 57 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
baba.do.lekarza Re: TLENU!! 13.02.06, 13:41 • Re: Tlen snajper55 04.02.06, 00:59 + odpowiedz kamusia_a napisała: > mam już butlę z tlenem w domu i nie był dowód potrzebny tylko opłata 56 zł. Hmm, tu już 57 zł. Czyżby rozdwojenie jaźni? A ile w końcu lat ma twój mąż? Bo nie nadążam? W ciągu roku zestarzal się o 3 lub 4 lata, zależy od zakładanego watku.. Odpowiedz Link Zgłoś
botazka Re: TLENU!! 13.02.06, 11:46 warum pytaj w NFZ oni wiedzą gdzie są wypożyczalnie sprzętu wcale nie trzeba kupować Odpowiedz Link Zgłoś
lancedance Re: TLENU!! 13.02.06, 13:28 Najpierw pożerało się tony antybiotyków a teraz jest astma i trzeba się zaopatrzyć w butle z tlenem Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: TLENU!! 13.02.06, 13:48 Najpierw sie narodzilo a potem sie okazalo, ze glupie. Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia43 Re: TLENU!! 13.02.06, 15:59 lancedance napisał: > Najpierw pożerało się tony antybiotyków a teraz jest astma i trzeba się > zaopatrzyć w butle z tlenem Jestem matka 3 dzieci i to co pan pisze to prawda. Dwaj starsi synowie nie mieli problemu z astma do czasu czestych przeziebien. Kuracja opierala sie glownie na antybiotykach przez kilka lat. Od tamtej pory z ich zdrowiem bylo tylko gorzej. z najmlodsza corka po tym co zaobserwowalam nie chodzilam do lekarza. Przeziebienia zawsze odchorowala w lozeczku. Teraz chlopcy choruja na astme a corka jest zdrowa i silna. Dodam ze chlopcy mimo ze uplynelo kilkanascie lat maja duze klopoty ze zdrowiem sa slabi i czesto choruja. Odpowiedz Link Zgłoś