myszka7416 28.04.06, 21:34 mam pytanie: czy 13.200 bialych cialek we krwi to bialaczka? Jak nie to ile ? czekam przy compie, prosze odpiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netka2 Re: bialaczka 28.04.06, 21:43 Nie to raczej oznacza jakis stan zapalny w organizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka7416 Re: bialaczka 28.04.06, 21:47 dziekuje bardzo.! Chodzi o mojego syna. Wlasnie zadzwonil mi, ze ma tak podwyzszone biale cialka krwi Zaczelo sie od drobnych swedzocych czerwonych chrostek na skorze. Poszedl do lekarza, okazalo sie , ze ma taka ilosc bialych cialek , podwiekszona watrobe i 10.200 czerwonych cialek. Zapytal czy moze to byc bialaczka- odp, Tak, moze ale zeby potwierdzic wzieli do badania dodatkowa krew, wyniki w poniedzialaek. Umre chyba tak sie przejelam. Pozdrawiam idziekuje za pomoc Myszka Odpowiedz Link Zgłoś
netka2 Re: bialaczka 28.04.06, 22:06 Narazie się nie przejmuj, mozlwe ze to zwykla infekcja. Biale krwinki wzrastaja w goraczce, chorobach zapalnych/zakaźnych(wysypka??), przgrzaniu czy po zwyklym wysilku fizycznym. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś