marzma2 18.05.06, 09:42 Szukałam w internecie i nigdzie nic. Może ktoś słyszał coś na ten temat, bardzo mnie to inretesuje więc proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katerina24 Re: rejuvenal-co to za lek 18.05.06, 12:06 to nie lek a firma specjalizująca sie w anti aging--kosmetyki przeciwzmarszczkowe Odpowiedz Link Zgłoś
marzma2 Re: rejuvenal-co to za lek 18.05.06, 13:48 Nie chodzi mi o kosmetyki ale o lek ponoć jest to aktywator hormonu wzrostu (ponoć dokładnie nie wiem) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: rejuvenal-co to za lek 18.05.06, 16:10 marzma2 napisała: > Nie chodzi mi o kosmetyki ale o lek ponoć jest to aktywator hormonu wzrostu > (ponoć dokładnie nie wiem) A skontaktowalas sie z lekarzem, do ktorego masz podany telefon na forum Lysienie plackowate? Na tamtym forum preparat ten (lek?) jest reklamowany, moze najlepiej dowiedziec sie u zrodla jakie tam podano. Odpowiedz Link Zgłoś
katerina24 Re: rejuvenal-co to za lek 18.05.06, 14:15 www.rejuvenal.com zastanów się tylko czy skoro jest tak mało info nie jest to jakiś "przekręt" to tyle pozdrawiam Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś