dell20 Re: Ból jelit jak ból korzonków?? 28.07.06, 12:36 Czy ból jelit w wyniku czestych zaparć moze promieniowac do tyłu pleców,nisko, boli jak korzonki. Odpowiedz Link Zgłoś
repair Re: Ból jelit jak ból korzonków?? 28.07.06, 12:49 Odwracając pytanie, czy dolegliwości które z czasem mogą spowodować ból nazywany korzonkami moga powodować zaparcia? Odpowiedź brzmi TAK. R Odpowiedz Link Zgłoś
betina02 Re: Ból jelit jak ból korzonków?? 04.09.06, 07:47 witam, tez mnie bolą korzonki tzn domyslam sie ze to korzonki bo bolą mnie nisko plecy i ból jets rozległy, promieniuje do posladków i nóg głównie rano. Mam pytanie do jakiego lekarza sie udac. Ortopedy, neurologa czy reumatologa? ktos ma doswieczenie w tej kwestii? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
renebenay Re: Ból jelit jak ból korzonków?? 04.09.06, 12:59 Ja bym poszedl do neurologa. Odpowiedz Link Zgłoś
cyriax Re: Ból jelit jak ból korzonków?? 04.09.06, 16:08 betina02 napisała: > witam, tez mnie bolą korzonki tzn domyslam sie ze to korzonki bo bolą mnie > nisko plecy i ból jets rozległy, promieniuje do posladków i nóg głównie rano. > Mam pytanie do jakiego lekarza sie udac. Ortopedy, neurologa czy reumatologa? > ktos ma doswieczenie w tej kwestii? dziekuje Proponuje udać się do fizjoterapeuty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
panpepe Re: Ból jelit jak ból korzonków?? 05.09.06, 15:37 no tak a fizjoterapeuta wystawi skierowanie na chociażby zwykły RTG, wypisze recepty i postawi kompletną diagnozę!!!przeciez zanim jakikowiek pacjent do nas przyjdzie to musimy miec choc namiastke jego diagnostyki!!!bez RTG, MRI czy TK fizoterapeuta nie powinien dotknąć pacjenta!!!!!! betina02 proponuje Ci udać sie do jakiegos neurologa lub ortopedy.nie bede stawiał Ci diagnozy ani leczył przez internet bo nie o to chodzi. pozdrawiam. panpepe Odpowiedz Link Zgłoś
betina02 do panpepe 05.09.06, 16:05 znasz sie na tych sprawach to super. Byłam u neurologa ale niestety zraziłam sie i skonczyło sie na jednej wizycie jakis tabletkach po których boli zoładek i skierowaniu na rtg. Pani doktor bardziej interesowąła sie moją operacją usunięcia torbieli z jajnika niz korzonkami, sugerowała mi nawet ze moze mam nowotwór bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. nigdy wiecej do niej nie pojde ale mam rtg i opis. Zajrzyj tu jutro to wklepię ten opis moze mi pomozesz tzn powiesz co z tym zrobic. Serdeczne dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
panpepe Re: od panpepe 05.09.06, 21:27 betina02 jak bedziesz miała ten opis to napisz do mnie na poczte.Odpowiem... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi9917 Re: Ból jelit jak ból korzonków?? 04.09.06, 16:01 dell20 napisała: > Czy ból jelit w wyniku czestych zaparć moze promieniowac do tyłu pleców,nisko, > boli jak korzonki. A jak boli jajnik czy podobnie jak korzonki?nisko z tyłu pleców promieniuje przez biodro aż do kolana zaparc nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
betina02 Re: Ból jelit jak ból korzonków?? 04.09.06, 16:13 mnie bolała jajnik i ból promieniowął do kolana okazało sie mam torbiel na jajniku całosc zakonczyla sie operacją Odpowiedz Link Zgłoś
gabi9917 Re: Ból jelit jak ból korzonków?? 04.09.06, 23:16 betina02 napisała: > mnie bolała jajnik i ból promieniowął do kolana okazało sie mam torbiel na > jajniku całosc zakonczyla sie operacją O rany nie strasz mnie.A czy tylko operacja nie moze być leczenie i czy z tyłu na dolnej części pleców też cię bolało? Odpowiedz Link Zgłoś
betina02 Re: Ból jelit jak ból korzonków?? 05.09.06, 08:47 nie jest to wątek poswiecony jajnikom ale powiem Ci ze leczenie było, niestety torbiel nie chciała sie wchłonąc i konieczna była operacja. Proponuję Ci udac sie do ginekologa bo chyba nie musze Ci mówic czym grozi ignorowanie takich spraw i domyslanie co to może byc. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi9917 Re: Ból jelit jak ból korzonków?? 05.09.06, 12:52 Betina ginekolog to jest drugi po dentyście mój ulubiony lekarz ale się muszę skupić trudno jak trzeba to trzeba bo wyczytałam juz wszystkie wątki owyrostku,korzonkach i plecach i niestety to nie to. Odpowiedz Link Zgłoś