fluoxetine 02.10.06, 21:35 Rano, kiedy się budzę, bardzo szybko bije mi serce. Mam wrażenie, że to właśnie to budzi mnie wczesnym rankiem. Jest to dość uciążliwe, bo tętno wydaje się być naprawdę szybkie i mocne :/ co to może być i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j2334 Re: Szybkie bicie serca 02.10.06, 23:54 Pora odwiedzic lekarza.Powodow moze byc duzo.Badania podstawowe ,zelazo ,hormony tarczycy,ekg.Moze byc to objaw nerwicy. Odpowiedz Link Zgłoś
agapo116 Re: Szybkie bicie serca 03.10.06, 11:03 Jestem niskociśnieniowcem. Rano kiedy wstaję i zrobię to zbyt szybko to zawsze mi serce szaleje i tętno też mam duże. Nie daj Boże żebym zeskoczyła z łożka na dźwięk budzika to oprócz tego szalonego serca dochodzi chwiejność na nogach tak jakbym miała za chwilę przewrócić się. Serce mam zdrowe. Robiłam badania. Jedyny powód to to niskie ciśnienie. Mam powoli schodzić z łóżka, nie robić nagłych ruchów itp. To szybkie bicie serca jeżeli się pojawi to trwa parę minut i za chwilę wszystko wraca do normy. Nie mam żadnych leków. Odpowiedz Link Zgłoś
zuella Re: Szybkie bicie serca 03.10.06, 14:03 Nigdy nie wolno się raptownie zrywać z łóżka.Trzeba najpierw usiąść na chwilę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś