11.02.15, 15:15
Wiem że czytasz chodź sam nic nie piszesz.
Myślę o Tobie i życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia,żebyś jak najszybciej wyszedł ze tego ,ze szpitala i z nami tu był jak zwykle bo jakoś markotno tu bez Ciebie się zrobiło a ja przywykłam do codziennej porannej kawy z Tobą i masy lektury na początek dnia.
Smutno mi teraz. crying
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Uwierzu. 11.02.15, 16:50
      Pleść trzy po trzy? Przede wszystkim należą się przeprosiny Madau za mój całokształt wcześniejszy. Kiepsko bo wolał bym domu brać leki ale mnie tu przytrzymają.
      • ditta12 Re: Uwierzu. 11.02.15, 17:11
        Tak właśnie.Pleść trzy po trzy bo od tego jest forum by tak przeplatać.
      • mskaiq Re: Uwierzu. 12.02.15, 16:21
        To wielka rzecz umieć kogoś przeprosić. Trzeba zmierzyć się ze swoją złością na kogoś.
        Ta złość będzie jeszcze pewnie wracała, ale jestem pewien, że poradzisz sobie z Nią
        uwierzu.
        Piszesz, o pleceniu trzy po trzy na forum. Myślę, że już tak nie jest. Poruszamy tutaj
        ważne sprawy dla siebie.
        Pozdrawiam serdecznie.
        • uwierz_w_to Re: Uwierzu. 12.02.15, 16:42
          Nie czuję złości do madau wręcz przeciwnie,wiem jak to jest.Trochę się zmieniło po tym razie co jestem w szpitalu, trochę to za mało powiedziane.
          • ditta12 Re: Uwierzu. 12.02.15, 17:39
            Dzięki za telefon Uwierzu.
            Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak miło było mi usłyszeć twój głos i dobre wieści.
            Cieszę się że się porządnie wyspałeś i dopasowują Ci dobrze leki.
            Wierzę że wkrótce wyjdziesz do domu w dobrym zdrowiu. smile
            • uwierz_w_to Re: Uwierzu. 12.02.15, 19:49
              Muszę mu przypomnieć o solianie bo w karcie jeszcze nie mam zmienione. Zapomniałem co dostaje do tego clopixsolu.
              • ditta12 Re: Uwierzu. 13.02.15, 07:01
                Ne do wiary!
                Jedziesz na klopiksolu,tak samo jak ja.
                • uwierz_w_to Re: Uwierzu. 13.02.15, 08:53
                  Znowu dostałem wielkie,, G" czuje się beznadziejnie.
                  • ditta12 Re: Uwierzu. 13.02.15, 09:57
                    Czuję się podobnie jak Ty ale pocieszam się że nie będzie tak wiecznie,w końcu przestanę dostawać te zastrzyki kiedyś.
                    • uwierz_w_to Re: Uwierzu. 13.02.15, 11:13
                      Ja po tym zastrzyku dostałem uczulenie i obrzęk. poza tym mam wkurza dziś lekarz ma mnie w dupie.
                      • uwierz_w_to Re: Uwierzu. 13.02.15, 11:32
                        Miało być lekarz ma mnie w dupie, i to co mówię a właściwie próbuje powiedzieć bo nie daje mi dokończyć.
                        • ditta12 Re: Uwierzu. 13.02.15, 11:40
                          Najlepiej poczekać na obchód i wtedy powiedzieć.
                          Lekarz "łapany"na korytarzu i proszony o chwilę rozmowy opędza się od pacjenta jak od muchy.
                          • uwierz_w_to Re: Uwierzu. 13.02.15, 12:39
                            Pal licho wytrzymam leki dostałem takie jak chciałem.
                            • ditta12 Re: Uwierzu. 13.02.15, 14:37
                              Trzeba myśleć pozytywnie chociaż w szpitalu psychiatrycznym nie jest to zbyt łatwe,za kratami.
                              Nie ma nic do roboty,pacjenci snują się bez sensu,czasem da się z kimś pogadać(zbierze się grono).
                              Jest to jedynie odskocznia od spraw codziennych-można się napatrzeć na innych ludzi.
                              Codziennie mija kolejny dzień i jest zatem świadomość że codziennie bliżej do wyjścia.
                              Jeść dadzą,pozmywają,człowiek nie martwi się o sprawy przyziemne.
                              Dasz radę Uwierzu.
                              • ditta12 Re: Uwierzu. 13.02.15, 14:40
                                Mam nadzieję że macie jakieś zajęcia terapeutyczne i inne oraz spacery na powietrzu.
                                • uwierz_w_to Re: Uwierzu. 13.02.15, 15:49
                                  Ja już bym mógł wychodzić bo już jest ok.A snuć się będę jeszcze parę tygodni.
                                  • ditta12 Re: Uwierzu. 13.02.15, 16:17
                                    Jesteś w szpitalu kilka dni.Powoli pojawi się jeszcze przywyknięcie do miejsca i pobyt stanie się codziennością,niemniej tęsknota za wolnością pozostanie nieodłącznie niestety.
                                    Jak by Cię tu pocieszyć.Wiem że zawsze czeka się na wizytę kogoś z rodziny,można pogadać ale równie szybko nuży zarówno odwiedzających jak i odwiedzanego.
                                    Wychodź na spacery Uwierzu,zawsze to coś odmiennego w codziennej szarej rzeczywistości szpitalnej.

Tak się teraz zastanawiam co my właściwie widzimy.Ja teraz klawiaturę komputera,literki na ekranie a gdy spojrzę przez okno-ludzi na ulicy,gdy jestem w sklepie-klientów towar i obsługę,czasem coś się dzieje,wypadek samochodowy,podróż,poszerzony horyzont.
                                    Niewiele człowiek widzi a Twoje widzenie świata ograniczają kraty,jednak przez nie też coś widać tyle że nie można się przemieszczać dowolnie na własne życzenie.
                                    • uwierz_w_to Re: Uwierzu. 13.02.15, 16:22
                                      Ja dobrze się czuje tylko nudno trochę.
                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu. 13.02.15, 16:18
                                    Spokój jest bo jest weekend sporo ludzi wyszło na przepustki.
                                    • ditta12 Re: Uwierzu. 13.02.15, 16:31
                                      Zawsze wspominałam weckend jako nudę straszną.Nic się nie działo,nikt się nie kręcił po korytarzu czasami ktoś się pojawiał,panie sprzątające a najwięcej odwiedzający przesiadujący przy stoliku z pacjentami bądź w salach gdzie były łóżka.

Chciałabym Ci dużo napisać Uwierzu żebyś miał co poczytać ale brak mi myśli w głowie(zastój umysłowy).
                                      • ditta12 Re: Uwierzu. 13.02.15, 16:32
                                        Dobrze by było gdyby mi ktoś pomógł w tym pisaniu ale jak widać nikt się nie garnie.Nawet nasz nowy kolega rzadko coś skrobnie.
                                          • ditta12 Re: Uwierzu. 13.02.15, 16:43
                                            "Tak blisko, bez względu na odległość
                                            Nie można dać więcej od siebie......"

Jakby dla nas ten tekst Uwierzu big_grin
                                            • ditta12 Re: Uwierzu. 13.02.15, 16:48
                                              No bo to jest piękne:
                                              Ja w Warszawie,Ty w Gdańsku,Eszmeralda w Poznaniu,Madau we Francji a Mask w Australii he,he.
                                              Ciekawe skąd jest nasz kolega.
                                              Skąd jesteś Ragnarv?
                                              Tylko nie pisz że mieszkasz w Afryce big_grin
                                              • uwierz_w_to Re: Uwierzu. 13.02.15, 18:56
                                                A no ciekawe smile
                                              • ragnarv Re: Uwierzu. 13.02.15, 20:44
                                                w Afryce bym chciał big_grin
                                                koło czeskiej granicy mieszkam
                                                • madau Re: Uwierzu. 14.02.15, 09:32
                                                  Uwierzu ale ja nie mam do Ciebie zdanego zalu! Bylo co bylo, nie warto do tego wracac. jestesmy chorzy, mamy dziwne reakcje i moze dlatego sie rozumiemy tak dobrze i nie dusimy w sobie jakiejs zlosci czy gniewu. ja niewiele pisze ale czytam forum bardzo uwaznie. obiecuje pisac wiecej smile
                                                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu. 14.02.15, 11:05
                                                    Mam nadzieję że będziesz więcej pisała smile fajnie jest poczytać was.
    • ragnarv Re: Uwierzu. 18.02.15, 16:38
      i jak ci tam? napisz cos o tych ludziach, poznałeś kogos ciekawego?
      • uwierz_w_to Re: Uwierzu. 19.02.15, 06:03
        Nudno tu ale poznałem sporo ludzi.
        • mskaiq Re: Uwierzu. 19.02.15, 21:47
          A jak się czujesz kiedy spotykasz nowych ludzi Uwierzu. To chyba cos zupełnie innego niż
          bycie większość czasu w domu.
          Pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka