paulo99 11.10.06, 18:25 dwa tygodnie temu,wynik byl ujemny. Jak sadzicie, czy jest sens,zebym ja rowniez robil test? Wspolzyjemy z soba od marca.Wydaje mi sie,ze skoro ona jest zdrowa,to ja tez.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lover000 Re: partnerka zrobila test na HIV.... 11.10.06, 19:20 A.... jakie jest ryzyko, ze nie jestescie sobie wierni.... Odpowiedz Link Zgłoś
memilia1 Re: partnerka zrobila test na HIV.... 11.10.06, 19:48 tyle że wirus HIV może nie być wykrywalny po zarażeniu nawet do 2 lat - więc może się okazać że mimo wszystko jest nosicielem - wszystko zależy indywidualnie od organizmu Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: partnerka zrobila test na HIV.... 11.10.06, 19:54 powinienes, mimo wszystko. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
patina3 Re: partnerka zrobila test na HIV.... 11.10.06, 21:11 memilia1 napisała: > tyle że wirus HIV może nie być wykrywalny po zarażeniu nawet do 2 lat - więc > może się okazać że mimo wszystko jest nosicielem - wszystko zależy > indywidualnie od organizmu Memilia - z całym szacunkiem - co prosze? Zastanów się zanim coś napiszesz. Może zapoznaj się z podstawowymi informacjami nt HIV - choćby tymi które podaje Światowa organizacja zdrowia WHO albo Krajowe Centrum ds AIDS. Przyjmuje się że wiarygodny wynik można uzyskać w 90 dni od momentu ostatniej ekspozycji czyli inaczej mówiąc że dostępne testy wykrywają obecność HIV w 3 miesiące od momentu zakażenia. Nie wiem skąd Ty masz takie informacje że 2 lata?? Potem ludzie czytają coś takiego i powstaje mess informacyjny :( Odpowiedz Link Zgłoś
1mzeta Re: partnerka zrobila test na HIV.... 11.10.06, 21:28 2 lata?!!!- ale bzdury wypisane i to na forum, najpierw sprawdź fakty a potem odpisuj-nie rób bałaganu. Odpowiedz Link Zgłoś
1mzeta Re: partnerka zrobila test na HIV.... 11.10.06, 21:30 a swoją drogą skoro wszystko "zależy indywidualnie od organizmu" to czemu nie 10 lat? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
connecting.the.dots Re: memilla1 nie wprowadzaj ciemnoty!! 13.10.06, 20:19 nie wprowadzaj ciemnoty ludziom, sredni okres wykrywalnosci HIV od stosunku, to 4 tygodnie, jakie 2 lata??? Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: partnerka zrobila test na HIV.... 11.10.06, 19:59 to urocze, że wszystko zostało - jak zwykle - zwalone na kobietę Odpowiedz Link Zgłoś
patina3 Re: partnerka zrobila test na HIV.... 11.10.06, 21:06 JAK NAJBARDZIEJ JEST SENS! chyba że byłeś święty do tej pory i że ona nie jest np w okienku serologicznym :) Skoro partnerka ma - to ciesz się ! a dla formalności sam się zgłoś na test :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulo99 Chyba jednak nie ma sensu............ 11.10.06, 23:10 jestesmy sobie wierni. Skoro test jest wiarygodny po 3 miesiacach,to zadne z nas nie moze byc zakazone,skoro jedno na pewno nie jest,a wspolzyjemy od 7 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
re-flex Re: Chyba jednak nie ma sensu............ 12.10.06, 09:59 po co wogóle pytasz, skoro i tak założyłeś, że nie ma sensu, a na forum szuksz po prostu potwierdzenia? Nie mam racji? Odpowiedz Link Zgłoś
paulo99 Re: Chyba jednak nie ma sensu............ 12.10.06, 11:57 Szukam potwierdzenia,bo nie jestem jednak pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
re-flex Re: Chyba jednak nie ma sensu............ 12.10.06, 15:07 to jeśli nie masz nic na sumieniu i nie masz sę czego obawiać to zrób ten test. Dla spokoju sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Chyba jednak nie ma sensu............ 14.10.06, 10:33 to zrób sobie ten test! w prywatnym gabinecie kosztuje 50 -60 złoty, kilka godzin czekania i masz święty spokój. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś