Dodaj do ulubionych

To nie wirus HIV powoduje chorobe AIDS!

31.01.07, 20:44
Obserwuj wątek
    • marynia37 Re: To nie wirus HIV powoduje chorobe AIDS! 31.01.07, 20:49
      Wykazano to w ksiazce "A jesli wszystko to co wiesz o AIDS to
      nieprawda?".Dostepna w ksiegarniach.Juz wczesniej wykazala to dr Clark w
      ksiazce"Kuracja zycia". Aparat zapper zabija wszystkie pasozyty-w tym wszystkie
      wirusy lacznie z wirusem HIV!I prawie nikt o tym nie wie. A jaka dieta Waszym
      zdaniem moze byc pomocna w zwalczaniu wirusa HIV?
      • i_inka Re: To nie wirus HIV powoduje chorobe AIDS! 31.01.07, 21:40
        Tiaaaaaa...
        "HIV, AIDS, and the Distortion of Science":
        www.aegis.org/topics/mdelaney.html
        The Bizarre Claims of Hulda Clark
        www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/Cancer/clark.html
        Więcej w scholar google.
      • stanley_sow Re: To nie wirus HIV powoduje chorobe AIDS! 01.02.07, 02:46
        pani Klark wyladoiwala w wiezieniu za takie kawalki i teraz jest jzu bardzo
        cichutka. Radze unikac maszynek elektryzacyjnych znanych w Polsce od ok 100 lat.
        • marynia37 Re: To nie wirus HIV powoduje chorobe AIDS! 01.02.07, 08:02
          Nie wiem co aktualnie dzieje sie z dr Clark,ale wiadomo,ze w Polsce (wiem tez o
          Danii i Australii) stosowanie jej metody prowadzi do wyleczenia.Stanley-u!To
          w3lasnie dr Wrobel z Arkadii "Polania" w Optymalniku z listopada 2003 napisal
          osmiostronicowy artykul o kilku przypadkach leczenia pacjentow zarowno ziolami
          jak i zapperem.Obie metody Clark zdaly egzamin.Potwierdzil jej diagnoze w
          cukrzy6cy i w astmie.Inna lekarka z Warszawy calkowicie innymi sposobami doszla
          do tych samych wnioskow co dr Clark w astmie i luszczycy.Sprawa jest
          powazna.Zapper leczy nietrzymanie moczu u kobiet w jeden dzien!Moich
          kilkanascie znajomych pan tez jest najlepszym dowodem.Nie wiem tylko dlaczego
          zdarzyly sie wyjatki.Ale ponad 90% za jeden dzien.Kilku znajomych pan po kilku
          nieregularnych i przypadkowych uzyciach mojego zappera pozbylo sie at6akow
          dusznosci i astmy.To tez potwierdza,ze Clark miala racje.Ale wracajmy do
          pytania jaka dieta jest pomocna w zwalczaniu wirusa HIV?
          • uczen_121 Re: To nie wirus HIV powoduje chorobe AIDS! 01.02.07, 12:20
            Cze Marynia

A powiedz jak Ty się rozliczasz - od ilości postów wysłanych, od ilości
            odpowiedzi na posty czy jakoś inaczej. No i koniecznie podaj stawke.
            Bo wiesz, ja jestem popolonistyce, piorko mam lekkie, roboty aktualnie brak, to
            mam duzo czasu - poreklamować jaką teorię w necie moge. Tylko jakie sa warnki
            płacowe?
            • marynia37 Re: To nie wirus HIV powoduje chorobe AIDS! 01.02.07, 14:00
              Gdybys czytal wszystkie moje posty tobys wiedzial,ze za nie rozliczam sie tak
              samo jak Ty.Nie napiasales nic na temat watku.Nie pozostaje mi nic innego jak
              zaproponowac Ci internetowa partie szachow.To bedziemy korespondowac na temat.
              • uczen_121 Re: To nie wirus HIV powoduje chorobe AIDS! 01.02.07, 19:30
                marynia37 napisała:

> Gdybys czytal wszystkie moje posty tobys wiedzial,ze za nie rozliczam sie tak
                > samo jak Ty.

Tak tak, robisz to dla dobra ludzkości. Ja też tak będę mówił - zależy ile
                zapłacicie :)

> Nie napiasales nic na temat watku.

Mówisz - masz: Zaprzeczasz sama sobie, zobacz pierwszy post i porównaj tytuł z
                zawartością. Są sprzeczne moja/mój ty droga/i (tak tak, czytałem twoje posty
                dokładnie ...)

> Nie pozostaje mi nic innego jak
                > zaproponowac Ci internetowa partie szachow.To bedziemy korespondowac na temat.

Wyzwanko? - gdzie i kiedy?
          • i_inka Re: To nie wirus HIV powoduje chorobe AIDS! 01.02.07, 19:45
            Ludzie, cuda w tej budzie! A jak moja babcia poszła do znachorki Marcyśki spod
            lasu, to ta tylko popatrzyła i kurzajki zeszły, kury znowu zaczęły się nieść a
            sąsiadce to nawet krasnoludki do mleka przestały sikać.

Podaj, proszę, konkretne wyniki rygorystycznych badań klinicznych,
            przeprowadzonych oczywiście w niezależnych osrodkach, z grupą kontrolną etc. to
            wtedy będzie można podyskutować.

I nie wiem, po co Ci dieta na HIV, przecież pani Clark twierdzi, że hiva też
            umie zabijać.
            • marynia37 Re: To nie wirus HIV powoduje chorobe AIDS! 01.02.07, 21:30
              Ja niemam ani nie mialam HIV-a.Pytam tylko dla tych co boja sie uzyc zappera
              mimo ze ten ma prady wielokrotnie mniejsze niz przy roznych elektroterapiach
              stosowanych w szpitalach.
              A co do partyjki szachow to na adres poczty. Proponuje dwie partie
              rownoczesnie.Jedna czarnymi,a druga bialym kolorem.
              • uczen_121 Szachy 01.02.07, 22:20
                marynia37 napisała:

> A co do partyjki szachow to na adres poczty. Proponuje dwie partie
                > rownoczesnie.Jedna czarnymi,a druga bialym kolorem.

nic nie mam w poczcie?
                na jakim serwerze? pod jakim nickiem?
                czas partii?

Pozdrawiam
                • scept89 Re: Szachy 02.02.07, 10:10
                  uczen_121 napisał:

> marynia37 napisała:
                  >
                  >
                  > > A co do partyjki szachow to na adres poczty. Proponuje dwie partie
                  > > rownoczesnie.Jedna czarnymi,a druga bialym kolorem.
                  >
                  > nic nie mam w poczcie?
                  > na jakim serwerze? pod jakim nickiem?
                  > czas partii?

Lubisz grac z komputerami? Nawet open source Crafty (ELO 2700 ???) rozwali
                  wiekszosc domoroslych szachistow.

en.wikipedia.org/wiki/Crafty
                  • uczen_121 Re: Szachy 02.02.07, 11:03

> Lubisz grac z komputerami?

nie za bardzo

> Nawet open source Crafty (ELO 2700 ???) rozwali
                    > wiekszosc domoroslych szachistow.

Na 3 minuty też?
                    Na długi czas to mnie rozwala nawet Chees Master 2000 na poziomie 4 z 10 jakimi
                    dysponuje :)

Co do grania przez siec - wbrew pozorom "grajacych progiem" jest łatwo
                    zidentyfikować i wrzucić na czarną listę. A zdecydowana większość i tak więc
                    gra uczciwie - bo też chce sobie z człowiekiem zagrać.

Pozdrawiam
            • uczen_121 Re: To nie wirus HIV powoduje chorobe AIDS! 01.02.07, 22:19
              > Podaj, proszę, konkretne wyniki rygorystycznych badań klinicznych,
              > przeprowadzonych oczywiście w niezależnych osrodkach, z grupą kontrolną etc. .

No coś Ty, przecież tak zwani nałukowcy to element ogłupiania ludzkości. Tak to
              przynajmniej jest u łoptymalnych :) a marynio cos czesto o różne Arkadie
              (miejsca łoptymalnego uzdrawiania stosujace też jakieś prądy selektywne
              zahacza :)

A i nie licz na dyskusję itp - to są teorie nie podlegające dyskusji :)
              Wstampiasz do klubu albo pozostajesz ciemnym ludem.
              • marynia37 Re: To nie wirus HIV powoduje chorobe AIDS! 02.02.07, 07:27
                Mnie nie potrzeba ani Arkadii ani badan klinicznych.Wystarczy,ze moi krewni i
                znajomi po kolei pozbywaja sie chorob i wrocili do zdrowia.To Najwyzsza
                Akademia Praktyczna.
                • uczen_121 EOT 02.02.07, 12:43
                  Widzę, że koleżeństwo marynia idzie w zaparte - jak nie przymierzjąc łoptymalni.
                  Jak dla mnie - koniec "dyskusji" :)

Pozdrawiam
                  • i_inka Re: EOT 02.02.07, 14:04
                    >Wstampiasz do klubu albo pozostajesz ciemnym ludem.

To chyba muszę zmienić nicka na "ciemna_masa" ;)
                    • marynia37 To nie wirus VIV powoduje chorobe AIDS! 04.02.07, 19:43
                      Wszyscy CI ,ktorzy uzuwaja w postach tylko negatywnych przymiotnikow przyznaja
                      ze brak im rzeczowej argumentacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka