ditta12 06.11.14, 18:25 Ty to jesteś bardzo bogata kobita bo masz dwupoziomowe mieszkanie. Co prawda z białymi drzwiami,co prawda w dawnej służbówce ,ale. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Madau. 06.11.14, 18:27 Na pewno Twoja kawalerka ma 250m2 i 10 m na wysokość. 0! Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau. 06.11.14, 18:29 I jeszcze luksusowy autobus wozi Cię do pracy wolontariackiej. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau. 06.11.14, 18:35 Nawypisywałaś głupot w tej książce a ja muszę czytać,już szósty raz zacznę,albo siódmy. Nie chce Ci się napisać następnej części i to dlatego. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau. 06.11.14, 18:36 Ale ci dałam popalić Madau. Stanowczo za dużo,to niezdrowo tyle palić. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau. 06.11.14, 18:47 A teraz zakochałam się w Dynamo i się gapię w telewizor bo Mickel Jackson już nie żyje z powodu przedawkowania-złoty strzał. A tu co to za strzał?Sam do siebie strzelił i podskoczył? Michael Jackson - They Don't Care About Us Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau. 06.11.14, 18:53 love me tender 1968 - Elvis Presley A ten,jego teść dawniejszy to chyba coca cole przedawkował. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Madau. 06.11.14, 20:16 Levisa gacie obsrane gdzieś na licytacji poszły za nie małe siano, jakaś nimfomana pęwnie wącha teraz. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau. 06.11.14, 20:22 Pismo automatyczne,uwaga. Nagle przypływa Madau we kosmosie z dziurą w bucie,patrzymy i myślimy sobie,jak można w dziurawym bucie po kosmosie latać ale chyba można,Madau śpi latając,nic jej to nie przeszkadza,nagle złapała czajniczek przez sen i herbata się pojawiła w nim bo ona o tej herbacie myślała intensywnie a to była herbata z odrobiną rumu.....spacja. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau. 06.11.14, 20:27 Za Madau lecą takie sztuczne dwie lalki jak w telewizji pokazywali,zupełnie identyczne jak noworodki tyle że sztuczne,nawet sikały i wrzeszczały i pieluchy trzeba było im zmienić czasami ale tetrowe bo w kosmosie nie było pampersów no to trzeba było prać a to znaczy że i woda musi być w kosmosie ale w kształcie kulek,takie bąble jak kulki Newtona i to był problem jak w bąblu pieluchy bąblów wyprać porządnie.....spacja. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau. 07.11.14, 06:40 WYSPA DZIECI -DWA PLUS JEDEN Ciekawe co byłoby gdyby Madau miała tyle dzieci.Chyba by ją zjadły. Dzieci śmieci. "Kto ma ule to ma miód,kto ma dzieci to ma smród." Ach Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau. 07.11.14, 06:48 Można sobie wziąć sierotę na wychów ale zazwyczaj sieroty są wredne. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau. 07.11.14, 06:52 I jeszcze dodam: Starego ojca oddać do przytułku albo wypędzić na żebry-stąd tylu żebraków. Fuj! Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau. 07.11.14, 06:57 Może to konsekwencja oddawania do żłobka,przedszkola czy gdzieś tam ale jakie jest wyjście gdy zarobki za małe na potrzeby dzieciaka bo....szkoła wymaga książek gdy może być tablet czy tam coś,jak musi być najmodniejszy ciuch bo koleżanka tak ma itd. Ale jestem rozgoryczona,nie dziwne. Odpowiedz Link
madau Re: Madau. 07.11.14, 11:51 Ano mam to mieszkanie Ful wypas, wielkie takie ze sie gubie Biale drzwi pomaluje na brazowo i beda mnie sasiedzi szanowac Zmienie tylko samochod wiazacy mnie na wolonariat na jakas limuzyne koloru bialego z barkiem i z tabliczka "tu wolno palic" Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau. 07.11.14, 11:56 to jak tak zrobisz to do ciebie przyjadę.A powozisz mnie tym autemrozparta w miekkie siedzenia? A dasz się napić szampitra? Francuski ma być z Szampanii wprost,Chyba Cie stać na taki najlepszy bo jak dotąd to piłam tylko jakiś tam martel,koniak z Koniaq i jakieś pierwociny na koniak po którym żygałam jak kot. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau. 07.11.14, 11:57 Martel był stary,z pod piwnicy wzięty bo na butelce został duch nalepki czyi obrazek na szkle barwny ale wywaliłam tę butelkę niby że wypiłam z kolegą z pracy w czasie pracy żeby było na niego. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau. 07.11.14, 11:58 a Ty Madau masz ten czajniczek z robótki ręcznej na drutach co go widzisz a ja nie?To zapodaj na foruma jak możesz. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau. 07.11.14, 12:03 Ja gotowałam obiadki za torebkę ale musiałam do niej dopłacić(o się urwało) bo jak wiesz już my z syriusza lubimy torebki.....spacja. Ps.Ty też lubisz bo sobie kupiłaś na walentynki,nie przepraszam na urodziny za talony jakieś. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau. 07.11.14, 12:04 To była Twoja złota karta vipa a nie talony.Też niedowidzisz i Ci sę pomyliło. Odpowiedz Link
madau Re: Madau. 07.11.14, 12:11 a jasne, zapraszam, zapraszam, limuzyna powoze po Monako talon na torebke dostalam ale do okreslonej kwoty a i tak udalo mi sie fajna nabyc. Czajniczka nie widze ale ja to psychiczna jestem, nie wiem co widze a caego nie Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau. 07.11.14, 13:19 A ja ci powiem Madau że ja chyba jestem w ciąży ale z Mickelem Jacksonem tak mi się wydaje bo mnie mgli i mgli. A ty czajniczek widziałaś bo ja czytałam u Mifredo na forumie i dlatego ja Ci wysłałam tę książeczkę o ręcznych robótkach żebyś też porobiła w przerwie na pisanie swetereczek albo przynajmniej szaliczek bo to uspakaja. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau. 07.11.14, 13:25 Jakieś przenoszone dziecko ale niech tam,trudno,byle zdrowe. Wyślę Ci do Mynton aybś w nocy nie spała. Odpowiedz Link