melani80 30.03.07, 09:11 Witam słuchajcie potrzebuje namiary (prwatnie lub państwowo) na specjalistę od cukrzycy (stopy cukrzycowej), Warszawa, okolice warszawy, Pruszków, itp. Sprawa jest naprawdę pilna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melolonta.melolonta Re: stopa cukrzycowa 30.03.07, 20:38 Jeśli nie chce sie zagoić to znam sposób. Napisz do mnie na pocztę. Prosty, naturalny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
melolonta.melolonta Re: stopa cukrzycowa 30.03.07, 20:58 skasowała mi sie poczta niechcący. Nawet nie wiem co było i od kogo. Jakiś chochlik. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra_mis [...] 16.02.17, 15:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: stopa cukrzycowa 16.02.17, 17:21 aleksandra_mis napisał(a): > Stopa cukrzycowa to niestety dość częste i groźne powikłanie. Trudno goja się rany, czasem może to doprowadzić do amputacji. Moja Babcia chodziła do [ tu była nazwa firmy ]. Tam mają komory hiperbaryczne. Bardzo jej pomogła ta terapia. Post bez reklamy umiesz napisać? Chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś