Gość: pm IP: 213.158.197.* 23.05.03, 12:52 czy ktos wie, czy można opryszczki na ustach pozbyć się na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sara Re: opryszczka IP: *.gliwice.pl / 192.168.50.* 25.05.03, 00:00 z tego co wiem, niestety nie. jest to wredny wirus. Urodziłam syna z bardzo poważną wadą serca i lekarze twierdzą, że to wirus opryszczki uszkodził serce w pierwszym trymestrze ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felinecaline Re: opryszczka IP: *.vc.shawcable.net 25.05.03, 09:18 Wybaczcie, ale dzis mialam cholerny dzien, jestem wkor....a caly dzien. Jak nie bluznie, to nie moge zyc! Jestem na emigracji, w Polsce bylam kims - lekarzem, a tu na emigrcji niestety musze sie zajac sprzataniem cudzych mieszkan. Mozecie sie wczuc w moja sytuacje, ide do pracy ktora nienawidze, a ktora musze wykonywac bo inaczej to jak?? chyba ze na rog ulicy!! A tu moi koledzy i kolezanki pracuja w Polsce w bialych fartuchach, a ja niestety musze zapier.... i myc cudze smierdzace kible. Odpowiedz Link Zgłoś