lilka-lilka 23.05.03, 14:50 Moi drodzy zapraszam wszystkich zainteresowanych na nowe forum cukrzyków! :) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=13315 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Smile Re: Życie z cukrzycą IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.03, 16:50 Tak z innej beczki. Ludzie chorzy na ta chorobe bardzo nie lubia okreslenia cukrzyk. Mozna powiedziec diabetyk. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka-lilka Re: Życie z cukrzycą 23.05.03, 21:35 Naprawdę? :) Ja mówię tak i tak, nie ma to dla mnie znaczenia, mówię też że jestem po prostu wyjątkowo słodką kobietą :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
uve Re: Życie z cukrzycą 23.05.03, 23:57 Po co zyc z cukrzyca, trzeba ja leczyc az do skutku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smile Re: Życie z cukrzycą IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.03, 02:05 uve napisał: > Po co zyc z cukrzyca, trzeba ja leczyc az do skutku. Do jakiego skutku?! Cukrzycy sie nie leczy, z nia sie zyje. Naprawde jestes taki niezorientowany? Odpowiedz Link Zgłoś
uve Re: Życie z cukrzycą 24.05.03, 09:34 Gość portalu: Smile napisał(a): > uve napisał: > > > Po co zyc z cukrzyca, trzeba ja leczyc az do skutku. > > > Do jakiego skutku?! Cukrzycy sie nie leczy, z nia sie zyje. Naprawde jestes > taki niezorientowany? Wprost przeciwnie, jestem zorientowany b. dobrze, cukrzyce mozna wyleczyc w ciagy 18 miesiecy. Ale coz, i tak mi nie uwierzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka-lilka Re: Życie z cukrzycą 24.05.03, 14:20 Niech zgadnę? miłośnik diety Kwaśniewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Życie z cukrzycą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.03, 23:14 Dlaczego aż 18 miesięcy? Ja słyszałem, że jeśli cukrzyca nie trwa długo to można się wyleczyć w kilka tygodni i to prawie w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś