Gość: zet IP: *.farm.amwaw.edu.pl 01.07.03, 09:04 co to za wyniki badań moczu, wszystko negatywne, a z boku jakis osad a w nim pojedyncze biale krwinki i erytrocyty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maria Re: osad moczu IP: *.unknown.tele.dk 01.07.03, 09:27 Zetka Wnioskuje, ze "znajdujesz sie" na farmacji na Akademii Medycznej w Warszawie. I albo Ci "bije" po wczorajszym hulaszczym wieczorze, albo jestes "strasznie chora" - to do .... doktora. Pozdrawiam Maria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetka Re: osad moczu IP: *.farm.amwaw.edu.pl 01.07.03, 11:57 Tak wzięłąm za dużo tabletek wczoraj, dzięki za radę!!!A na wynikach jest napisane osad moczu i to własnie jako farmaceutę mnie zdziwiło, dlatego pytam!!! A Ty się chyba w pracy nudzisz, ba ja to mam wakacje! Gość portalu: Maria napisał(a): > Zetka > > Wnioskuje, ze "znajdujesz sie" na farmacji na Akademii Medycznej w Warszawie. > > I albo Ci "bije" po wczorajszym hulaszczym wieczorze, albo jestes "strasznie > chora" - to do .... doktora. > > > Pozdrawiam > > Maria > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: osad moczu IP: *.unknown.tele.dk 01.07.03, 13:00 Ja tez mam wakacje a deszcz leje jak "zebra", nawet moj "burek" - pies nie daje sie wyciagnac na spacer. A literatura tutejsza jest czasem lepsza od kabaretu. Pozdrawiam Maria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetka Re: osad moczu IP: *.farm.amwaw.edu.pl 01.07.03, 13:27 no cóż, tu swieci słonce, bez wzgledu na wyniki badań pozdr Odpowiedz Link Zgłoś