Dodaj do ulubionych

Skuteczny środek na wypadające wlosy...

IP: *.chello.pl 11.07.03, 15:10
Witajcie :)

Napiszcie prosze, czy jakiś środek pomógł wam na wypadające włosy. U mojego
mężczyzny ten problem nasila się ostatnio coraz bardziej. NIe chodzi mi o to,
żeby włosy mu znów wyrosły (choc byłoby super), ale by zatrzymac ten proces.
Od pon. 3 lat stosujemy różne środki - dercos vichy, piloxidil, loxon, a
obecnie nisim (stosujemy szmpon i żel do wcierania). NIestety, nie zauważam
żadnej poprawy, wręcz przeciwnie.
Bardzo chciałabym mu pomóc.
Ada
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: Skuteczny środek na wypadające wlosy... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.03, 15:28
      no cóż, jest jeszcze finasteryd- Propecia...
      obok minoxidilu to właściwie chyba jedyny środek o udowodnionym działaniu,
      niestety nie bez wad; jest na receptę.
      • Gość: piotr Re: Skuteczny środek na wypadające wlosy... IP: *.fe.internet.bosch.de / 10.4.4.* 22.07.03, 09:34
        Gość portalu: justy napisał(a):

> no cóż, jest jeszcze finasteryd- Propecia...
        > obok minoxidilu to właściwie chyba jedyny środek o udowodnionym działaniu,
        > niestety nie bez wad; jest na receptę.

justy czy mogłabyś/mógłbyś powiedzieć cos więcej na temat stosowania leku o
        nazwie Propecia? Szczególnie jesli chodzi o wady. Z tego co wiem podobno efekty
        pojawiaja sie dopiero po roku, a to koszt 120 PLN/m-c więc pytanie czy warto
        wydac tyle kasy jesli dopiero po roku dowiem się czy on u mnie zadziałał... Czy
        wiesz może jaka jest skutecznośc tego leku i jakich efektów mozna się po nim
        spodziewać ? Byłbym wdzięczny za informacje od osób, które go stosowały.
        pozdrawiam wszystkich
        Piotr
        • Gość: sara Propecia - warto IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.03, 18:29
          Drogi lek, ale efekty zobaczysz dość szybko. Włosy autentycznie odrastają.
          Podobno u nielicznych może osłabić potencję i libido w czasie stosowania, ale u
          mojego znajomego nic takiego się nie zdarzyło ... ;-)
          • Gość: piotr Re: Propecia - warto IP: *.fe.internet.bosch.de / 10.4.4.* 29.07.03, 09:02
            Gość portalu: sara napisał(a):

> Drogi lek, ale efekty zobaczysz dość szybko. Włosy autentycznie odrastają.
            > Podobno u nielicznych może osłabić potencję i libido w czasie stosowania, ale
            u
            >
            > mojego znajomego nic takiego się nie zdarzyło ... ;-)

Dzięki Saro. Słyszałem niestety , że w przypadku przerwania kuracji pozytywny
            efekt sie cofa bardzo szybko ;(,. Czy ktoś ma może jeszcze jakieś doświadczenia
            z Propecią ?. Z góry dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka