Dodaj do ulubionych

Krew w nasieniu

27.08.03, 16:21
Użyłam już wyszukiwarki jednak niczego konkretnego nie znalazłam. Zdarzyło
sie to raz u mojego męża. Nie były to tylko ślady krwi lecz jakby krew w
prezerwatywie. Bardzo sie martwię i nie bardzo wiem jak mu pomóc. Oczywiście
poprosiłam Go żeby udał się do lekarza, jednak chwilowo nie jest to możliwe.
Może ktoś miał podobne dolegliwości. Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Doki Re: Krew w nasieniu IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 27.08.03, 17:09
      Krew w nasieniu to objaw zawsze patologiczny i nie ma co
      czekac, trzeba do androloga.
      Krew w prezerwatywie nie musi jednak brac sie z nasienia,
      moze tez np wziac sie z naderwanego wedzidelka napletka.
      Trzeba bylo czlonek poddac dokladnym ogledzinom od razu
      po zauwazeniu krwi. Coz, trudno. Nie odkladajcie tej
      wizyty u androloga.
      • e_m_k ReDoki 27.08.03, 17:17
        czy moze byc na początek urolog? Prawdę mówiąc chyba to nie wędziadełko. Wydaje
        mi się, że to jednak było wydzielina z wewnątrz. Najgorsze, ze cała krwawa, nie
        tylko troszkę. Jaka moze być tego przyczyna?
        dzięki za odezwanie się.
        Emka
        • Gość: Doki Re: ReDoki IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 27.08.03, 19:14
          Pewnie, ze moze byc urolog. I co, nie ma zadnych innych
          objawow? Np krew w moczu, bol przy oddawaniu moczu, bol
          podbrzusza/jader/pachwiny/w okolicy ledzwiowej, goraczka?
          Dwie najistotniejsze przyczyny, ktore trzeba ustalic lub
          wykluczyc to stan zapalny (infekcyjny lub nie) gdzies na
          "linii produkcyjnej" nasienia (jadra, najadrza,
          pecherzyki nasienne, prostata) lub nowotwor tamze.
          • domi_nika1 Re: ReDoki 27.08.03, 19:19
            Nie ma żadnych dodatkowych dolegliwości. Nic Go nie boli. Stary nie jest, ma 28
            lat. Kurcze trochę to stresujące. Prosiłam o żeby poszukał jakiegoś urologa tam
            gdzie pracuje, bo do domu tylko na soboty i niedziele wraca. Pierwszy raz cos
            takliego się stało, ale przeraził mnie fakt, że to nie były ślady krwi tylko
            wszystko w kolorze czerwonym.
          • e_m_k Re: ReDoki 27.08.03, 19:41
            Doki odpisałam jako Dominika1 bo mi ten adres mi nie działał jakoś
            • Gość: Piotr Re: ReDoki IP: *.bras01.kgm.az.frontiernet.net 14.09.03, 15:52
              mam pytanie odnosnie ,jeste w usa i mam podobny problem ,tzn razem ze sperma
              pojawia sie wydzielina czerwona (noby krew) ,tak pol na pol, ,oprocz tego
              pocztek penisa jest jakby lekko zloszczony w niekotrych miesjcach naskorka
              poajwily sie "pekkniecia", mam ciagle prawie nieprzerwana swedzenie "poczatka
              cewki moczowej" tuz na pcozatku, bylem u lekarza w usa i zzpalcilem 100$ za
              wizyte, dal mi niby zastryzk w pupe zakolejen 150$ i przepsuial leki ale jakos
              malo dziala,dziwne,poszedl bym do klearza w pl ale bede dopeiro na pocztaku
              pazdziernika, pomozcie ,co to mzoe byc?? czy to cos powaznego czy moge
              przecekac do poczatku pazdzierniak z tym?? mocz jest raczej normalny moze lekko
              ale to bardzo lekko ciemnawy w sensie ciemny zolty, oddaje mcoz 3 razy
              dziennie, ta czerowna wydzieli poajwia sie tylko w spermie, nic mnie nie
              boli,zadle jadra itp, na pcozatku mzoe lekko penis ale po tym zastrzyku to sam
              juz nie wiem,teraz nie.badal mnie lekarz i nic mnie nie bolalo (kazal np
              kaszlec wgdy w tym czasie trzymal palec w jednym miesjcu itp ciezko to nazwac
              gidze akby podbrzuchem ) Koniecnzie dajcie znak bo jestem studentem na obcej
              ziemi i nie wiem co robic.pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka