zojkak 30.06.08, 20:46 Witam, Szukam bardzo dobrego prywatnego diabetologa dla dorosłej osoby z cukrzycą typu II. Kogoś, kto bez owijania w bawełnę powie co jest nie tak upartemu facetowi :) Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera3 Re: Diabetolog - Warszawa 30.06.08, 21:40 Jolanta Mętrak centrum Damiana na Wałbrzyskiej (kiedy przyjmuje nie wiem) Odpowiedz Link Zgłoś
zojkak Re: Diabetolog - Warszawa 03.07.08, 18:58 Byłoby lepiej, gdyby był to mężczyzna.. Jakieś inne namiary? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Diabetolog - Warszawa 04.07.08, 11:03 Najlepiej , jakby był to dobry specjalista, niezależnie od płci:) Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: Diabetolog - Warszawa 04.07.08, 11:18 Znam Wadero takich pacjentów, którzy od kobiety - lekarza po prostu żadnych zaleceń nie traktują poważnie... co ciekawe, często są to chorzy z cukrzycą. Jeden z nich (niestety już nie żyje) upierał się że on wcale nie jest chory, a palce u stóp gniją mu absolutnie nie z powodu cukrzycy. Jeździł do jakiegoś "super specjalisty chirurga", który leczył mu te palce i poważany był przez niego bardzo, a moje zalecenia dotyczące kontroli glikemii po prostu olewał. Skończyło się jak się skończyło :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Diabetolog - Warszawa 04.07.08, 11:55 Wiem, wiem, tak sobie wtrąciłam, znam tez takich pacjentów, którzy jak na kosmitę patrzą, kiedy mówię - "przepiłeś pan nogi" i udowadniają mi, że "te rany, to od spania na betonie, ziemi, w kanale..." No, a potem kończy się tak, jak u niepokornych diabetyków:( Odpowiedz Link Zgłoś
zojkak Re: Diabetolog - Warszawa 17.08.08, 22:49 ..chodzi też o to, że cukrzyca wiąże się u panów z różnymi "męskimi przypadłościami", o których facet woli pewnie pogadać z facetem :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emmakempa Re: Diabetolog - Warszawa 06.01.09, 17:09 WITAM bardzo prosze poszukuje lekarza z ktorym bede mogla sie podzielic moimi rozterkami na temat CUKRZYCY II /polekowej/poziom cukrow jest nieuregulowany co doprowadza mnie do rozpaczy jak to sie skonczy prosze jezeli KTOS moze mi pomoc serdecznie z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś