kreatywni 08.08.08, 19:14 Kiedy spodziewać się największego kryzysu podczas rzucania palenia? Jak było u Was? Najcięższe pierwsze trzy dni, czy kryzys dopiero po miesiącu? Kiedy spodziewać się najgorszego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asica74 Re: Kryzys 08.08.08, 22:29 Chyba nie ma reguly. Przynajmniej ja sie nie zmiescilam w regule, ze najciezej jest na poczatku. Dla mnie kryzys zaczal sie po 2-3 tygodniach i w mniejszym lub wiekszym natezeniu trwa do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
gina1 Re: Kryzys 09.08.08, 09:48 ja o dziwo jeszcze kryzysu nie miałam , nie palę już 2 tyg po 11 latach palenia, nawet udało mi się imprezować już bez dymu przy osobach palących więc nie wiem co gorszego może mnie jeszcze skusić, ale nadal jestem czujna.... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: Kryzys 09.08.08, 13:56 kreatywni napisała: > Kiedy spodziewać się największego kryzysu podczas rzucania palenia? Jak było u > Was? Najcięższe pierwsze trzy dni, czy kryzys dopiero po miesiącu? Kiedy spodzi > ewać się najgorszego? > Nie spodziewać się wogóle!! To wtedy nie będzie kryzysu.Jak będziesz na niego czekać i wygladać,masz jak wbanku drogę przez piekło i męczarnie. Sukces zależy od Twojego nastawienia.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś