Gość: Fela IP: *.tele2.pl 14.10.03, 12:28 Jak zapomiec o jedzeniu??? Rozpoczynam diete, bede jadła 3 razy dziennie koktaile przez dwa tygodnie ile powinnam schudnac????? Ile pis wody????? Kawe czarna mozna pic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hiacynta2 Re: dieta Cambridge IP: 81.219.160.* 14.10.03, 15:04 Kawę możesz bez cukru. Wody dużo okolo 3 litrów dziennie. Przez 2 tyg. schudniesz 5 kg. Ale nie podjadaj! powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ami Re: dieta Cambridge IP: 80.51.237.* 14.10.03, 21:06 Do tej kawy można dodawać mleko 0%. A ja każdą torebkę dzieliłam na pół i dzieki temu miałam częstsze "posiłki". Do tego wprowadziłam musujące wapno i magnez Plusssssza (też jako "rytuał"). Dzięki temu miałam przynajmniej złudzenie, że "jem" więcej. Dieta trwa trzy tygodnie, a tylko pierwsze dwa dni są najstraszniejsze. Potem jest coraz lepiej. Szczególnie jeśli ciuchy robią się coraz luźniejsze (cudowne uczucie!!!) i można tak rozkosznie wciągnąc brzuch. POzdrawiam i życze powodzenia!!! Ami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDYTA Re: dieta Cambridge IP: *.chomiczowka.waw.pl 14.10.03, 22:04 A co po tych trzech tygodniach? Nie wracacie do dawnej wagi. Jeden facet rozprowadza te środki i ostatnio mnie namawiał, nie dałam się skusić. Jestem diabelnym sceptykiem. Napiszcie co potem, ja chcę schudnąć ok. 10 kg (to byłoby marzenie). Odpowiedz Link Zgłoś
uve Re: dieta Cambridge 15.10.03, 09:15 Gratulacje, schudniesz. ALe nigdy kawa i czarna herbata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: dieta Cambridge IP: *.k.mcnet.pl 15.10.03, 10:21 odchudzalam sie dieta cambrige i powiem szczerze dalo skutki..w ciagu dwoch tygodni chudlaam (bo stosowalam ta diete 2-3 razy) 10 kg !!! pijac 4-5 litrow wody dziennie ,pijac kawe z mlekiem bez cukru i podjadajac czasem sucharki,ale tylko wtedy jk skrecal mnie glod. jednym slowem ......moim zdaniem dieta cambrige to jedna wielka meczarnia a potem i tak sie to wszytko nadrabia pozdraiam majka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macabra Re: dieta Cambridge IP: 62.244.137.* 17.10.03, 22:55 Spróbuj żywienia optymalnego. Ja schudłem w 3 tygodnie 5 kg i jadę dalej, a jem smacznie i bez głodu żyję. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stankiee Re: dieta Cambridge IP: *.chomiczowka.waw.pl 18.10.03, 13:31 Co to za dieta? Znajdę w wyszukiwarce? (Pewnie tak, głupie pytanie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macabra Re: dieta Cambridge IP: 62.244.137.* 18.10.03, 16:49 Dieta kontrowersyjna, ale myślę że na 3-4 miesiące można spróbować, byle ostrożnie i nie przesadzać. Odpowiedz Link Zgłoś