Gość: Mimbla IP: *.chello.pl 26.04.05, 20:39 A ja mam mamę dyrkę, testy oprzyszły dzisisj i był jeden egzemplarz dla szkoły.. :D. A ja wiem co będzie :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbyszko89 Re: PYTANIA DO BIOL- CHEM!!!!!! IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 26.04.05, 20:42 to sie z nami podziel :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inezka Re: PYTANIA DO BIOL- CHEM!!!!!! IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 26.04.05, 20:42 a co bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimbla Re: PYTANIA DO BIOL- CHEM!!!!!! IP: *.chello.pl 26.04.05, 20:44 To znaczy nie wiem dokałdnie o co w tym chodziło, bo były tylko odpowiedzi, ale moge się domyślac (sama tego nie widziałam ale słysząłam od mamy). Z biologii: układ korzeni, genetyka Fizyka: optyka Matma: Stożek i walec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inezka ehh IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 26.04.05, 20:51 moim zdqaniem optzkli nie powinno bzc bo w wielku sykolach nie bzlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimbla Re: ehh IP: *.chello.pl 26.04.05, 20:53 U mnie też nie i teraz sie ucze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inezka Re: ehh IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 26.04.05, 20:59 oj.. ile dalabym, zeby nie bylo jej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uutor Re: PYTANIA DO BIOL- CHEM!!!!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 26.04.05, 23:11 Jakie odpowiedzi? Do szkol przychodza tylko zafoliowane testy bez zadnych i odpowiedz i kazdy w oddzielnej folii... przychodzi dokladnie tyle ilu jest uczniow! Nie sciemniaj droga wredna osobo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: PYTANIA DO BIOL- CHEM!!!!!! IP: *.netis.net.pl 27.04.05, 10:53 weś nie ściemniaj bo zadnego korzenia nie było co maty sie zgadzam ale reszty nie wiec sie nie przechwalaj jak nie wiesz..cwaniara.......pffffff... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oja Re: PYTANIA DO BIOL- CHEM!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:45 no jasne jasne. z biologi były oddziaływania, z fizyki przyspieszenie, a z matmy ostrosłup i hekatry. aleś trafiła dziewczynko ;];] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal Re: PYTANIA DO BIOL- CHEM!!!!!! IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 26.04.05, 23:23 Fajna ściema... pewnie pozniej sie obudziłas... TO NIEMOZLIWE! TESTY przychodzą do szkoly zafoliowane i w ilosci takiej ile osob pisze egzamin. Przed ich otwarciem (w dniu egzaminu o wyznaczonej godzinie) spisywany jest protokół i sprawdzane są plomby na opakowaniach testów. Rok temu pisałem ten test i powiem wam ze byl o wiele trudniejszy od waszego... to raz... po drugie o godzinie 24 mialem rzekomo pewniaka... test ktory mialem miec z mat-przyr i co? i GOWNO! Nie ma mozliwosci miec pewniaka... a jak ktos ma to zapewniam was ze sie z wami nie podzieli.. bo za takie cos odrazu sie leci.. ze szkoly i stanowiska... to tyle z mojej strony... aaa i jeszcze jedno. ZYCZE WAM Z CALEGO SWOJEGO SERCA DRODZY GIMAZJALISCI ABYSCIE MIELI JUTRO TAK TRUDNY TEST ABYSCIE SIE NIE CIESZYLI TAK PROSTOTĄ ZYCIA! bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc przychodzi wiecej niz pisze uczniow IP: *.aster.pl 26.04.05, 23:26 przeciez nam mowia tak - nie martwcie sie cos cos jest nie tak, cos jest niedodrukowane, sprawdzcie, zobaczcie, policzcie strony - jak co, to mamy zapasowe??klamia??:)no nie wiem...;p to nie znaczy oczywiscie ze ten przeciek to prawda, tego dowiemy sie jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uutor Re: przychodzi wiecej niz pisze uczniow IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 26.04.05, 23:27 To nieprawda bo z gadki gościówy wygląda, jakby miała tylko odpowiedzi (!) a nie miała pytań, a odpowiedzi w ogóle szkoła nie dostaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal Re: przychodzi wiecej niz pisze uczniow IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 26.04.05, 23:32 He... wy wierzycie ze szkola ma odpowiedzi? brawo... za inteligencje... przeciez po pierwsze: - testy są mieszane - niemozliwoscia jest dac odpowiedzi bo na sali siedzą takze nauczyciele ktorzy uczyli uczniow (pomimo ze jest ktos z zewnatrz) - nawet jak są odpowiedzi to tylko A, D, B ktore Ci nic nie powiedzą... bo masz 25% szans ze trafisz ze to wlasnie twoj test - testy są mieszane. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal Re: przychodzi wiecej niz pisze uczniow IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 26.04.05, 23:30 jesli cos jest nie tak z testem np. jest porwany, niedodrukowany to zglasza sie takowy fakt do komisji i oni wtedy podejmują odpowiednie decyzje, napewno liczba testow jest slisle okreslona i kazdy test jest liczony przed wyjazdem ze szkoly... po przyjedzie do szkoly... przed egzaminem no i po egzamienie... mowie wam... przecieki są niemozlie - jesli uwazacie ze macie pewniaka to proponuje isc spac i sobie sie porzadnie wyspac bo sadzac po dzisiejszym tescie mat-przyr bedzie mozna napisac z palcem w nosie... co do przeciekow o walcach i stozkach... rok temu tez nam mowiono i co? byly chyba jakies foremki... nawet juz nie pamietam.. to tyle odemnie. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: przychodzi wiecej niz pisze uczniow IP: 217.153.29.* 26.04.05, 23:41 no własnie foremki i wiaderko , tyle , ze wiaderko było w kształcie walca, a foremki w kształcie stożka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: PYTANIA DO BIOL- CHEM!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:16 haha naprawde duzo tej genetyki, stożka, optyki było... a walec był, tylko jedne małe zamknięte pytanie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaku powiedzmy prowokacją NIE :) IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 11.05.05, 22:13 A ja sobie tak myśle ... gó.. wiesz :) Przecież to ewidentna smarkata prowokacja i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: PYTANIA DO BIOL- CHEM!!!!!! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 15:10 podziel sie!!mój e-mail miron1114@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: PYTANIA DO BIOL- CHEM!!!!!! IP: *.osiedle.net.pl 19.05.05, 17:22 to jest prowokacja a ta maila podaje :> na matmie i bioli nie bylo takich zadan:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justynka Re: PYTANIA DO BIOL- CHEM!!!!!! IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 20.05.05, 21:14 gosciowa napisala 26.04 swoj post, a rzeczywiscie korzonki byly na maturze... ŻENADA... :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megus Re: PYTANIA DO BIOL- CHEM!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 12:02 ale masz pomysły!!!! hi hi hi, widze, ze masz baaardzi bujną wyobraźnię? to w takim razie chyba zupełnie inne odpowiedzi były niz zadania! ;-) hi hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś