Dodaj do ulubionych

PYTANIA DO BIOL- CHEM!!!!!!

IP: *.chello.pl 26.04.05, 20:39
A ja mam mamę dyrkę, testy oprzyszły dzisisj i był jeden egzemplarz dla
szkoły.. :D.
A ja wiem co będzie :D
Obserwuj wątek
    • Gość: zbyszko89 Re: PYTANIA DO BIOL- CHEM!!!!!! IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 26.04.05, 20:42
      to sie z nami podziel :P
    • Gość: inezka Re: PYTANIA DO BIOL- CHEM!!!!!! IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 26.04.05, 20:42
      a co bedzie
      • Gość: mimbla Re: PYTANIA DO BIOL- CHEM!!!!!! IP: *.chello.pl 26.04.05, 20:44
        To znaczy nie wiem dokałdnie o co w tym chodziło, bo były tylko odpowiedzi, ale
        moge się domyślac (sama tego nie widziałam ale słysząłam od mamy).
        Z biologii: układ korzeni, genetyka
        Fizyka: optyka
        Matma: Stożek i walec
        • Gość: inezka ehh IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 26.04.05, 20:51
          moim zdqaniem optzkli nie powinno bzc bo w wielku sykolach nie bzlo
          • Gość: mimbla Re: ehh IP: *.chello.pl 26.04.05, 20:53
            U mnie też nie i teraz sie ucze :(
            • Gość: inezka Re: ehh IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 26.04.05, 20:59
              oj..
              ile dalabym, zeby nie bylo jej..
        • Gość: uutor Re: PYTANIA DO BIOL- CHEM!!!!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 26.04.05, 23:11
          Jakie odpowiedzi? Do szkol przychodza tylko zafoliowane testy bez zadnych i
          odpowiedz i kazdy w oddzielnej folii... przychodzi dokladnie tyle ilu jest
          uczniow! Nie sciemniaj droga wredna osobo!
        • Gość: ..... Re: PYTANIA DO BIOL- CHEM!!!!!! IP: *.netis.net.pl 27.04.05, 10:53
          weś nie ściemniaj bo zadnego korzenia nie było co maty sie zgadzam ale reszty
          nie wiec sie nie przechwalaj jak nie wiesz..cwaniara.......pffffff...
        • Gość: oja Re: PYTANIA DO BIOL- CHEM!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:45
          no jasne jasne. z biologi były oddziaływania, z fizyki przyspieszenie, a z matmy
          ostrosłup i hekatry.
          aleś trafiła dziewczynko ;];]
    • Gość: Gal Re: PYTANIA DO BIOL- CHEM!!!!!! IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 26.04.05, 23:23
      Fajna ściema... pewnie pozniej sie obudziłas...
      TO NIEMOZLIWE!
      TESTY przychodzą do szkoly zafoliowane i w ilosci takiej ile osob pisze egzamin.
      Przed ich otwarciem (w dniu egzaminu o wyznaczonej godzinie) spisywany jest
      protokół i sprawdzane są plomby na opakowaniach testów.
      Rok temu pisałem ten test i powiem wam ze byl o wiele trudniejszy od waszego...
      to raz... po drugie o godzinie 24 mialem rzekomo pewniaka... test ktory mialem
      miec z mat-przyr i co? i GOWNO! Nie ma mozliwosci miec pewniaka... a jak ktos
      ma to zapewniam was ze sie z wami nie podzieli.. bo za takie cos odrazu sie
      leci.. ze szkoly i stanowiska... to tyle z mojej strony... aaa i jeszcze jedno.
      ZYCZE WAM Z CALEGO SWOJEGO SERCA DRODZY GIMAZJALISCI ABYSCIE MIELI JUTRO TAK
      TRUDNY TEST ABYSCIE SIE NIE CIESZYLI TAK PROSTOTĄ ZYCIA!
      bye
      • Gość: abc przychodzi wiecej niz pisze uczniow IP: *.aster.pl 26.04.05, 23:26
        przeciez nam mowia tak - nie martwcie sie cos cos jest nie tak, cos jest
        niedodrukowane, sprawdzcie, zobaczcie, policzcie strony - jak co, to mamy
        zapasowe??klamia??:)no nie wiem...;p
        to nie znaczy oczywiscie ze ten przeciek to prawda, tego dowiemy sie jutro
        • Gość: uutor Re: przychodzi wiecej niz pisze uczniow IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 26.04.05, 23:27
          To nieprawda bo z gadki gościówy wygląda, jakby miała tylko odpowiedzi (!) a nie
          miała pytań, a odpowiedzi w ogóle szkoła nie dostaje...
          • Gość: Gal Re: przychodzi wiecej niz pisze uczniow IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 26.04.05, 23:32
            He... wy wierzycie ze szkola ma odpowiedzi? brawo... za inteligencje... przeciez
            po pierwsze:
            - testy są mieszane
            - niemozliwoscia jest dac odpowiedzi bo na sali siedzą takze nauczyciele ktorzy
            uczyli uczniow (pomimo ze jest ktos z zewnatrz)
            - nawet jak są odpowiedzi to tylko A, D, B ktore Ci nic nie powiedzą... bo masz
            25% szans ze trafisz ze to wlasnie twoj test - testy są mieszane. Pozdr.
        • Gość: Gal Re: przychodzi wiecej niz pisze uczniow IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 26.04.05, 23:30
          jesli cos jest nie tak z testem np. jest porwany, niedodrukowany to zglasza sie
          takowy fakt do komisji i oni wtedy podejmują odpowiednie decyzje, napewno liczba
          testow jest slisle okreslona i kazdy test jest liczony przed wyjazdem ze
          szkoly... po przyjedzie do szkoly... przed egzaminem no i po egzamienie... mowie
          wam... przecieki są niemozlie - jesli uwazacie ze macie pewniaka to proponuje
          isc spac i sobie sie porzadnie wyspac bo sadzac po dzisiejszym tescie mat-przyr
          bedzie mozna napisac z palcem w nosie... co do przeciekow o walcach i
          stozkach... rok temu tez nam mowiono i co? byly chyba jakies foremki... nawet
          juz nie pamietam.. to tyle odemnie. pozdr.
          • Gość: Kamil Re: przychodzi wiecej niz pisze uczniow IP: 217.153.29.* 26.04.05, 23:41
            no własnie foremki i wiaderko , tyle , ze wiaderko było w kształcie walca, a
            foremki w kształcie stożka
    • Gość: :))) Re: PYTANIA DO BIOL- CHEM!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:16
      haha naprawde duzo tej genetyki, stożka, optyki było...
      a walec był, tylko jedne małe zamknięte pytanie :P
    • Gość: Zaku powiedzmy prowokacją NIE :) IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 11.05.05, 22:13
      A ja sobie tak myśle ... gó.. wiesz :)
      Przecież to ewidentna smarkata prowokacja i nic więcej.
    • Gość: mirka Re: PYTANIA DO BIOL- CHEM!!!!!! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 15:10
      podziel sie!!mój e-mail miron1114@wp.pl
      • Gość: Y Re: PYTANIA DO BIOL- CHEM!!!!!! IP: *.osiedle.net.pl 19.05.05, 17:22
        to jest prowokacja a ta maila podaje :>
        na matmie i bioli nie bylo takich zadan:>
    • Gość: Justynka Re: PYTANIA DO BIOL- CHEM!!!!!! IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 20.05.05, 21:14
      gosciowa napisala 26.04 swoj post, a rzeczywiscie korzonki byly na maturze...
      ŻENADA... :(((((((
    • Gość: megus Re: PYTANIA DO BIOL- CHEM!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 12:02
      ale masz pomysły!!!! hi hi hi, widze, ze masz baaardzi bujną wyobraźnię? to w
      takim razie chyba zupełnie inne odpowiedzi były niz zadania! ;-) hi hi hi hi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka