Gość: aco IP: *.mace.pl 16.01.02, 17:05 Czy ktoś stosował dietę Cambridge? Jakie wrażenia?. Podobno jest skuteczna ale kosztuje kupę kasy więc może ktoś mi poradzi czy warto kupowac. Tylko prosze o zaniechanie uwag typu idz lepiej na basen itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roseanne Re: dieta Cambridge IP: *.sympatico.ca 16.01.02, 18:09 wskocz na "zdrowie kobiety" ,watek bodajze "odchudzanie " albo cos w tym stylu tam jakies babki podaja efekty i ceny. ja tam w to nie wierze, ale to juz inna para kaloszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olina Re: dieta Cambridge IP: 10.0.106.* 18.01.02, 09:27 Ja stosowalam razem z przyjaciółką, mi było niedobrze, zbierało mi się na wymioty, więc odstawiłam, ona dokończyła. Efekt minus 9 kg w 2 miesiące ( nie przytyła do tej pory!!). Pozdrawiam Olinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit Re: dieta Cambridge IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 09:51 zamiast tego polecam książeczkę Demisa Roussosa i Veronique Skawiński o odchudzaniu, bardzo dobra, skuteczna, wypróbowana i naprawdę działa! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowa Re: dieta Cambridge IP: *.carlnfd1.nsw.optusnet.com.au 18.01.02, 13:31 Gość portalu: aco napisał(a): > Czy ktoś stosował dietę Cambridge? Jakie wrażenia?.. Poczytaj : www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=ZDROWIE&wid=2364&aid=2364 Sowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: dieta Cambridge IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 08:31 Ja byłam naprawdę zdesperowana - ale tego się po prostu nie da przełknąć!!!!!! Jeszcze te koktajle jakoś dawały radę, ale zupki!!!??? Jakbyś piła roztwór kredy na ciepło. Absolutne odruchy wymiotne! Przynajmniej się jeść odechciewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowa Re: dieta Cambridge IP: *.carlnfd1.nsw.optusnet.com.au 21.01.02, 12:07 Gość portalu: Bunia napisał(a): > Ja byłam naprawdę zdesperowana - ale tego się po prostu nie da przełknąć!!!!!! > Jeszcze te koktajle jakoś dawały radę, ale zupki!!!??? Jakbyś piła roztwór > kredy na ciepło. > Absolutne odruchy wymiotne! Przynajmniej się jeść odechciewa. Po co wy sie tak chcecie meczyc ?? Przeciez mozna jesc zdrowo,a jednoczesnie chudnac bez wycia z glodu. Sowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: dieta Cambridge IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 14:36 Gość portalu: Sowa napisał(a): > Po co wy sie tak chcecie meczyc ?? > Przeciez mozna jesc zdrowo,a jednoczesnie chudnac bez wycia z glodu.> W jaki sposób ??? Proszę powiedz :-) Ale pewnie teraz śpisz:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yano Re: dieta Cambridge IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 18:27 Gość portalu: Sylwia napisał(a): > Gość portalu: Sowa napisał(a): > > Po co wy sie tak chcecie meczyc ?? > > Przeciez mozna jesc zdrowo,a jednoczesnie chudnac bez wycia z glodu.> > > > W jaki sposób ??? Proszę powiedz :-) Najkrócej mówiąc: zrezygnować z mięsa, nabiału i jaj. Jest to dieta wegańska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOMA Re: dieta Cambridge IP: *.nat.wsp.zgora.pl 01.02.02, 17:22 gdzie mozna kupic ta zupke? za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigma Re: dieta Cambridge IP: *.net.autocom.pl 01.02.02, 21:07 Owszem skuteczne,ale póżniejsze efekty bywają różne.Kumpela mojej koleżanki bawiła się w to-SCHUDŁA i to dosyć sporo.Ale kiedy po trzech miesiącach przejeżdzała autobusem koło billboardu reklamującego jakąkolwiek żywność ,to marzyła ,aby wpaść prędko do sklepu i to wchrzandolić. Jak można takie świństwo w siebie wlewać?Waga oczywiście wróciła ze zdwojoną siłą.No,ale cóż-ten przekłęty efekt JOJO(żeby go cholera..) Odpowiedz Link Zgłoś