Dodaj do ulubionych

Operacja plast. noska....

IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 06.11.03, 15:20
Kto z Was miał taką przyjemność? Bardzo proszę o relację...Czy buźka sinieje?
Czy efekt jest zadowalający? Czy ból nie zabija? Ile czasu się dochodzi do
siebie? Piszcie wszystko..proszę
Obserwuj wątek
    • Gość: edi Re: Operacja plast. noska.... IP: 217.98.127.* 07.11.03, 12:42
      Osobiscie nie mialam takiej operacji ale moja siostra tak. Jezeli musza lamac
      kosc to robia to pod narkoza i nic nie czujesz. Moja siostra jak sie obudzila
      po narkozie to miala straszne wymioty (z krwia), ale to tylko 1 dzien. Po
      operacji masz zalozony gips na nosie i chodzisz z nim kilka dni (nie pamietam
      dokladnie ile). Nos troche boli przez ten czas ale spokojnie da sie wytrzymac.
      Potem jedziesz na zdjecie gipsu. Uwazaj jak pierwszy raz spojrzysz w lustro po
      operacji bo mozesz przezyc szok. I to nie dlatego ze stalas sie piekna tylko
      wrecz przeciwnie. Po prostu twoj nos zaraz po operacji bedzie spuchniety,
      zadarty i czerwony, a Ty bedziesz (tak jak wszyscy zreszta) spodziewac sie
      ladnego noska. On bedzie ladny, ale jak zejdzie opuchlizna i troche opadnie. To
      trwa jakies 3 miesiace. W pelni uksztaltuje sie po roku czasu. Ale te zmiany
      beda juz mniej widoczne.
      Jak chcesz cos wiecej wiedziec to pytaj
      Pozdrawiam
    • Gość: lis Re: Operacja plast. noska.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 13:37
      www.chirurgia.plastyczna.ig.pl
      • Gość: Nochalski Re: Operacja plast. noska.... IP: 80.51.234.* 07.11.03, 18:14
        Dzięki dobrzy Ludzie. Czyli widzę warto... A w której klinice, jeśli wolno
        spytać? Mieć ładny nosek, ale by było miło. Może jeszcze Ktoś... Zapraszam
        • Gość: Nochalski Re: Operacja plast. noska.... IP: 80.51.234.* 08.11.03, 13:41
          Kto może polecić cudownego lekarza? Kto miałby odwagę wysłać mi zdjęcia mailem?
          Zdjęcia "przed" i "po"..?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka