Dodaj do ulubionych

ortodoncja-rzeszow

18.05.09, 00:25
witam,
planuje zalozenie stalego aparatu ale kompletnie nie orientuje sie ktory z gabinetow ortodontycznych jest w rzeszowie najlepszy pod wzgledem jakosci oraz cen. ze stron internetowych wadaje mi sie ze primadent na przy ul.powstancow i chyba biodent na ul.hetmanskiej nie sa zle ale nie wiem jaki maja cennik i jak traktuja swoich pacjentow??? prosze o rade zorientowanych :)
Obserwuj wątek
    • rodotka_89 Re: ortodoncja-rzeszow 19.05.09, 14:39
      czas ucieka a ja nadal nie wiem gdzie pojsc :/
      • fibbi88 Re: ortodoncja-rzeszow 04.09.09, 10:41
        Od paru miesięcy z moim problemem krzywych zębów chodzilam na rejtana do
        Ortodent, przyjmuje - doktor Ayham Mohsin, i przyznać moge, że faktycznie
        sympatyczny, po pierwszej wizycie bylam przeszcześliwa jak naobiecywal mi to i
        tamto, a po ostatniej nie mam zamiaru już tam wracać i pakować pieniądze za jego
        teorie, w których chyba sam się gubi. Kilka miesięcy temu mialam miec zalozony
        aparat pierw ściągany ( odrazu mówie mam poważną wade zgryzu ) specjalnie
        wyleczylam calą góre oczywiscie u jego dentystki bo o to mnie prosil, ze niby
        chce mieć na oku leczenie, a więc wyleczylam sporo zębów, dużo kasy zostawilam,
        po czym przychodze na umówioną wizyte, a on mi wyskakuje z jakimś innym pomyslem
        i wielece zdziwiony czemu dolu nie wyleczylam, i co ja z tymi zębami zrobilam?
        że aparat sćiagany to jednak zly pomysl.. i umówil mnie na nastepna wizyte znowu
        za miesiąc znowu z jakimis pomyslami w stylu nalepek co nawet nie wiem o co
        chodzi. Tak więc mam w dupie takie leczenie, że co miesiąc mówi mi inne teorie i
        bierze sobie za to pieniądze, mnie sie pyta co ja chce, a skąd ja mam do cholery
        wiedzieć co ja chce? on jest doktorem specjalistą i to on powinien sie określić
        jaki będzie plan leczenia na 1 wizycie,a tak to zostawilam w ciul kasy i nic sie
        nie dowiedzialam. W tym samym dniu wybralam sie do dr PLaskacza, póki co bardzo
        pozytywne wrażenie na mnie zrobil, nie przyglądal sie moim zębom jak jakiemuś
        zjawiskowi nie z tej ziemi, krótka pilka co i jak leczenie ma wyglądać, pomysl z
        nalepkami wręcz wyszydzil, niestety chirurgia i tyle.. Ale przynajmniej nie leci
        w kulki i wiem na czym stoję od 1 wizyty. Tak więc jak już zakladać aparaty itp,
        to żaluje ze odrazu do Plaskacza nie poszlam..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka