05.05.05, 21:41
Mieszkasz w Wilanowie, pochwaliłaś się wink))) Gdzie zawozisz mocz do badania?
Wybieramy się jutro do Baktera, ale to kawał drogi i zanim ten mocz tam zajedzie... Nie wiem, gdzie w pobliżu, jest coś wiarygodnego, gdzie robią na miejscu posiew. Odpada Litewska, bo wynik od nich włąsnie chcemy sprawdzić.

Z góry dzięki wink
Obserwuj wątek
    • ziuta74 Re: Ziuta! 05.05.05, 21:55
      dzizus! ale mnie przestarszylas.

woze do centrum medycznego na domaniewskiej a ci dalej do baktera.
      jakos nigdy mi po drodze wyniku nie zafalszowali.
      jak przycisniesz to wynik ogolnego masz kolo 13tej, a z posiewem chyba lepiej
      dzwonic bezposrednio do baktera bo w tym przypadku centrum medyczne w roli
      posrednika sie nie sprawdza. ewentualnie lux med na raclawickiej.
      ale sluchaj, teraz mi sie przypomnialo, ze kolezanka oddawala kal do kliniki na
      sobieskiego bodaj 18 - ponoc sa niezli. jak chcesz to zadzwonie do niej i dam
      znac

pozdrawiam bakteriurie i zycze pozytywnych wynikow
    • mami7 Re: Ziuta! 05.05.05, 22:06
      Dzięki wink No sorry, ale już tak dawno nic nie było w tym posiewie, już pomijam, że my nigdy nie mielismy więcej niż 10 do 4.
      W każdym bądź razie, straszyć nie miałam zamiaru, ale dotrzec skutecznie wink

• ziuta74 Re: Ziuta! 05.05.05, 22:14
        jestem pewna ze to sciema.
        leczyc trzeba objawy a nie wyniki. powodzenia.
        i oczywiscie zycze negatywnych wynikow a nie pozytywnych
        z.
    • mami7 Re: Ziuta! 05.05.05, 22:19
      Powiedz jeszcze proszę, jak już mam z Toba hot line niemalże wink)), gdzie biegasz z Małą do nefrologa? Czy wystarcza Wam urolog?
      • mami7 Re: Ziuta! 05.05.05, 22:33
        Znalazłam to na Sobieskiego, zgadza się 18. dzięki wink
      • ziuta74 Re: Ziuta! 05.05.05, 22:35
        no wiec wlasnie chodze tylko do urologa. ostatnio mialam przeblysk, ze moze tez
        powinien byc nefrolog, ale nic sie u nas nie dzieje...tfu ftu
        podejrzewam, ze mloda miala wade wrodzona, ktora zostala usunieta i poki co
        jest ok.
        az sie boje to wszystko pisac, bo zawsze wywoluje wilka z lasu.
        pogadam z pediatra i dam znac, co ona o tym sadzi (ufam jej bo zajmuje sie 500
        gramowymi dziecmi, ma silne nerwy i dziala zdecydowanie na zapas)
        z.
        • mami7 Re: Ziuta! 05.05.05, 23:23
          Właśnie sama nie wiem. W Karakowie mamy urologa i nefrologa. Chirurg po wstępnej konsultacji niby prowadzi leczenie, ale faktycznie zajmuje sie tym nefrolog.
          I teraz nie wiem, bo musimy tutaj znalleźć ponownie tych wszystkich lekarzy, czy wystarczy nam juz jedynie nefrolog, czy urolog też? No i bądx tu mądrym?
          Czekam w takim razie co powie Twój guru wink

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka