malgosia191 28.09.05, 10:14 Witam Mam pytanie do mam,których dzieci są pod opieką dr.J.Rutki.Czy zgłaszacie sie do doktora tylko w przypadku problemów nefrologicznych czy również innych pediatrycznych? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulec Re: Pytanie? 28.09.05, 10:40 Ja tylko gdy mam problem nefrologiczny. Pediatre mam gdzie indziej Odpowiedz Link
aagulek Re: Pytanie? 28.09.05, 11:12 akurat w enel-medzie zajmuje sie dziecmi chorymi jesli chodzi o pediatrie, a ja poki co nie mialam koniecznosci, ale sam ostatnio zaproponowal zrobienie usg przez ciemiaczko poki jest otwarte...a ze mamy abonament to nie placimy dodatkowo, nie wiem jakiej odp oczekujesz i skad pytanie..w enel-medzie przyjmuje jako pediatra i nefrolog Odpowiedz Link
aagulek Re: Pytanie? 04.10.05, 00:08 witam, nie wiem czy nadal pytanie aktualne, ale potwierdzam, do nikogo innego nie będę chodzić jak dziecko będzie chore, żałuję, że w piątek na wizycie domowej był u nas inny lekarz a nie było miejsc w poradni ...super fachowa opieka kompleksowa a nie na odwal się osłuchanie córeczki, pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link