agace1 18.01.06, 17:11 Hej a jak tam u was? co słychać?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igorgo Re: Igorgo 25.01.06, 07:55 Byłam na urlopie . U Igora w ostatnim posiewie wyszedł pseudomonas 10 do 4. bylismy na cewnikowaniu. dzisiaj mam wyniki. Jestem załamana , od miesiąca mały jest na antybiotykach. Najpierw klebsiella , później coli na teraza pseudomonas. odezwę się później na dłużej. Pozdrowienia Odpowiedz Link
igorgo Re: Igorgo 26.01.06, 07:54 No i Igor ma posiew z cewnika jałowy. Ale ma brać antybiotyk 5 dni. Jest trochę osłabiony. Nie wiem jaka mam stosować profilaktykę żeby te bakterie go nie nachodziły,Mało pije, włączyłam mu Vitabutin. kąpię w nadmanganianie zmieniam często pieluchy, ale co jeszcze. Może masz jakieś propozycje. czy obecnośc w domu psa może mieć jakiś związek. Nie wiem? co mam jeszcze zrobić , mocz oddaję do analizy juz prawie co tydzień. A teraz pytanie kiedy twój Igor zaczął chodzić? Odpowiedz Link
agace1 Re: Igorgo 01.02.06, 07:32 Hej. sorry że tak długo nie odpisywałam. Igorgo mój igor zaczął chodzić w 1 rok i 1 miesiąc. teraz poprotu biega. a mieliśmy taką sytuację teraz że pani doktor chciała zbadać nam ciśnienie, no i założyła mankiet aparatu, pompuje i krzyczy o boże ale on ma nadciśnienie. my z mężem w szoku. on nas do kardiologa. Babka mówi EKG zrobić, ale najpierw mierzy ciśnienie i wszystko gra a okazało się że nasza doktor miała dziurkę w przewodzie aparatu do mierzenia ciśnienia. najedliśmy się strachu, ale wszystko dobrze się skończyło. A teraz popatrz igorgo na jakim sprzęcie muszą nasi lekarze pracować. tak więc u nas narazie wszystko w porządku. A bierzecie żurawinę?? Odpowiedz Link
igorgo Re: Igorgo 01.02.06, 08:51 Hej! Bierzemy Vitabutin. raz dziennie kapsułkę. No ale my mamy fajne przygody. Myślę, że nie tylko my, ale wszyscy co sie przewlekle leczą. Cóż naszej słuzbie zdrowia daleko..... do doskonałości. pozdrowienia. Odpowiedz Link