Dodaj do ulubionych

85 LAT--SPADAJ

20.03.12, 02:19
Odmówili rejestracji mojej cioci w przychodni do której należę----powód--wiek 85 lat,za duzo maja starych ludzi i ciagle jeżdża na wizyty domowe.
Starsznie sie zdenerwowalam-------i przepisuje do innej razem z caLą rodziną.
Obserwuj wątek
    • matri_caria Re: 85 LAT--SPADAJ 20.03.12, 08:33
      A teraz by wypadało powiedzieć, która to przychodnia, żeby jeszcze parę osób mogło się z niej wypisać. Ja rozumiem, że mogą nie chcieć przyjąć, ale z grzeczności i dla zachowania pozorów mogli się jakoś inaczej wymówić. Czy to nie podpada pod jakąś dyskryminację?
      • voxave Re: 85 LAT--SPADAJ 20.03.12, 15:14
        Matri----nie mogę powiedzieć--bo moga mnie do sadu :)
    • sibeliuss Re: 85 LAT--SPADAJ 23.03.12, 08:07
      Weź napisz do rzecznika, tego nie można tak zostawić. I skarga do lokalnego rzecznika praw obywatelskich.
      • matri_caria Re: 85 LAT--SPADAJ 23.03.12, 09:11
        Ewentualnie lokalnego rzecznika praw konsumenta, chociaż nie wiem, czy to podpada, warto by jeszcze zahaczyć o NFZ, bo lokalnego rzecznika praw obywatelskich nie mamy w Dzierżoniowie.
        • voxave Re: 85 LAT--SPADAJ 23.03.12, 15:16
          Nic nie bede robić.-----Uważam to za znak------zawsze jak sa jakieś nieprzyjemne zmiany to nalezy sie temu dobrze przyjrzec.
          I mój wniosek jest taki-----zmienie sobie przychodnie na inną------bo mój lekarz juz jest stary i nie chce mu sie pracować.
          Mam teraz moralne przyzwolenie na zmianę-----juz dawno chcialam byc leczona gdzie indziej----ale lojalność mi przeszkadzala.
          Nie mam przetensji do obecnych lekarzy--zawsze byli w porządku---oni tez sa ludźmi i szczerze mi powiedzieli o co chodzi.
          Bylam tylko bardzo zaskoczona i nie moglam ze zdumienia przyjśc do siebie.
          Będzie dobrze :)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka