19.06.13, 13:35
sprzedałem działke i po 2 dniach dalej teraz moja <koleżanka> jest szczęśliwa
fajne uczucie dać komuś radosc
Obserwuj wątek
    • mojmikuniu Re: działka 19.06.13, 20:29
      To prawda, jestem szczęśliwa:) Dzieci zakochane w działeczce, kilka zabiegów i ogródek będzie piękny i nie do poznania przez mojego teraz kolegę:)

• matri_caria Re: działka 19.06.13, 20:43
        Zgłaszam sprzeciw!

Vox i ja się wprosiłyśmy na tę działkę i nie zdążyłyśmy zobaczyć! Z aneksem sprzedał, że możemy ją nawiedzić?
        • mojmikuniu Re: działka 19.06.13, 20:53
          Niestety aneksu nie dołączył i ani pisnął o tym:( Nawiedzić można bo nieogrodzona jest, niedługo to się zmieni więc nawiedzać puki czas :) Nawiedzającym chętnie grabie wręczę (mam, nabyłam wraz z haczkami, szpadlami, sekatorami i tego typu zabawkami - skok na bricomache zrobiłam) bo starą skoszoną trawkę sprzątnąć trzeba:)))
          • sly38 Re: działka 21.06.13, 19:13
            działka była zaniedbana strasznie dlatego się nie dziwie nawałowi pracy i tak poswięcałem jej tyle czasu ile mogłem .a co do odwiedzin może i ja podjade motorkiem za 2 tygodnie i przekonam się jak mozna zaczarować coś z potencjałem hihihihi
            • sibeliuss Re: działka 22.06.13, 13:26
              Wspólne porządki, potem grill i fantastyczna okazja do nowych znajomości :)
    • sly38 Re: działka 03.07.13, 17:54
      czy moge cie odwiedzić by sprawdzić co daje pasja
      • sly38 Re: działka 03.07.13, 17:55
        będe od10 do 15 wpadne motorkiem bo szkoda mi czasu na chodzenie
    • mojmikuniu Re: działka 03.07.13, 19:10
      A mnie od 8 do 14 nie będzie:) 15 do południa powinnam już być ale jak wyjdzie, nie wiem.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka