cejli 18.10.04, 23:30 Jejku przepraszam,przepraszam!!!Teraz będę mówił cały czas dobranoc!!! CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: DOBRANOC FRIDO!!! 18.10.04, 23:51 nooo, widzę że się poprawisz kolego :) dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: DOBRANOC FRIDO!!! 19.10.04, 21:17 Cejli to jednak solidna firma, co? to ja dziś w jego imieniu - dobranoc Frida, nie wiem gdzie on przepadł. Ale......moze.....jeszcze tu wpadnie. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: DOBRANOC FRIDO!!! 19.10.04, 22:28 solidna solidna :) dzięki Zuza i wzajemnie dobrej nocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
1sowa Re: DOBRANOC FRIDO!!! 19.10.04, 21:49 Więc ja też się przyłączę, chociaż jeszcze nie wybieram się do łóżka. Miłych snów Frida Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: DOBRANOC FRIDO!!! 19.10.04, 22:27 ... ale ja jeszcze nie idę spać :))) jutro mam koło więc noc przede mną ;) ale dziękuję wam kochani za to, że wpadacie :))) strasznie mi miluchno :o) wielka buźka! Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: DOBRANOC FRIDO!!! 19.10.04, 22:51 Ja też powiem Ci Frido dobranoc.... dobranoc....miłych snów kochana. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: DOBRANOC FRIDO!!! 19.10.04, 23:11 Aaa,kotki dwa,szaro-bure obydwa,nic nie będą robiły tylko Fridzie dobrych snów życzyły i będa mruczały tak długo,aż zamkniesz swe oczęta i zaśniesz szczęśliwa.CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: DOBRANOC FRIDO!!! 19.10.04, 23:15 o kurczę, kołysanki to mi jeszcze na forum nikt nie śpiewał :) Cejli, prekursor z Ciebie :))) Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: DOBRANOC FRIDO!!! 20.10.04, 23:32 W górze tyle gwiazd, W dole tyle miast. Gwiazdy miastom dają znać, Że dzieci musza spać... Ach śpij kochanie. Jeśli gwiazdkę z nieba chcesz dostaniesz. Czego pragniesz daj mi znać. Ja ci wszystko mogę dać. Więc dlaczego nie chcesz spać??? Ach, śpij, bo nocą, Kiedy gwiazdy się na niebie złocą Wszystkie dzieci, nawet złe, Pogrążone są we śnie A ty jedna tylko nie.... Aaa... Aaa... Były sobie kotki dwa. Aaa... Aaa... Szarobure, szarobure, obydwa Ach, śpij, bo właśnie Księżyc ziewa i za chwilę zaśnie A gdy rano przyjdzie świt Księżycowi będzie wstyd, Że on zasnął a nie ty W górze tyle gwiazd, W dole tyle miast. Gwiazdy miastom dają znać, Że dzieci musza spać... .ACH ŚPIJ KOCHANIE... Dobranoc Frido!!!CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: DOBRANOC FRIDO!!! 21.10.04, 23:52 Śpij słodko malutka Frido.CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: DOBRANOC FRIDO!!! 22.10.04, 23:29 Kochana Frido,życzę CI spokojnej nocy,aby CI się przyśniły najpiękniejsze sny o jakich tylko marzysz!!!Życzę CI wszystkiego dobrego!Pozdrawiam gorąco!!! CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: DOBRANOC FRIDO!!! 22.10.04, 23:55 Cejli no wiesz? tak publicznie?! :)))) hiihihi.... dobrej nocy... Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: DOBRANOC FRIDO!!! 23.10.04, 23:08 No i znowu jestem.Frido moja droga koleżanko,śpij spokojnie!!Ja czuwam.CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: DOBRANOC FRIDO!!! 23.10.04, 23:27 anioł stróż nr. 2? boskooo :))))) Buźka Cejli ;) wiesz za co... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: DOBRANOC FRIDO!!! 24.10.04, 15:02 he he dzień dobry Frido!!!!!!!!!! za wcześnie na sen, srodek niedzieli a ty nie wpadlas do mnie na kawe? Co to za porzadki, zawsze w sobote czekam, gdzie przepadlaś? Widze ze Cejli bardzo dobrze sie toba opiekuje, nawet ci spiwea, to jest facet z fantazja, co? Bardzo sie ciesze ze do ciebie wpada Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: DOBRANOC FRIDO!!! 24.10.04, 15:15 zuzanna6 napisała: > he he dzień dobry Frido!!!!!!!!!! cześć Zuza :)))) > srodek niedzieli a ty nie wpadlas do mnie na kawe? Co to za porzadki, zawsze w sobote czekam, gdzie przepadlaś? tak jakoś wyszło, obiecuję poprawę :) > Widze ze Cejli bardzo dobrze sie toba opiekuje, nawet ci spiwea, to jest facet z fantazja, co? ano opiekuje się, wyciągał mnie ostatnio z dołka :) za to mu wielka buźka :* > Bardzo sie ciesze ze do ciebie wpada ja też, i że Ty wpadasz to też mnie raduje, buźka! :o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: DOBRANOC FRIDO!!! 24.10.04, 22:49 Dzięki za buźkę!!!Cały się teraz rumienię.Jak miło.Frido,jak tam test poszedł? Przytul sie pięknie do poduszki i zaśnij,ja czuwam nadal."...oczęta zmruż i zaśnij już...".CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: DOBRANOC FRIDO!!! 24.10.04, 23:04 test? obrazki to mi tak przelatywały, że zaczynałam się wkurzać i to nieźle, ale wynik jest oki :) Cejli przybył mnie utulić a ja jeszcze nyny nie idę. myślałam, że ze mną pogada, a on tylko - przytul się do poduszki! zamknij oczy! i śpij! buuuu, bedę płakać... chlip chlip... Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: DOBRANOC FRIDO!!! 25.10.04, 20:38 Dobranoc!!!LecE do pracy na noc.Pa!!!CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: DOBRANOC FRIDO!!! 29.10.04, 22:57 Dobranoc. No i nie moge czuc sie wolna :(. Szwagier jedzie rano na cmentarz, musze sie z nim zabrac, musze rano wstać.... Odpowiedz Link Zgłoś
cejli CMOKI na noc!!!!!! 01.11.04, 20:29 Śpij dobrze moja dobra koleżanko!!!!!Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: CMOKI na noc!!!!!! 01.11.04, 23:49 czas zaszyć się w ściółkę. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: CMOKI na noc!!!!!! 15.01.05, 20:21 Dobranoc Frido!!!Wiem,nauka,ale później przyjdzie czas na odpoczynek!!! Kolorowych snów!!!Pa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: CMOKI na noc!!!!!! 15.01.05, 20:49 pa para pa pa ;) Kolorowych kocurku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: CMOKI na noc!!!!!! 17.01.05, 20:22 Dla Wspaniałej koleżanki ,snów kolorowych MOC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 a a a Kotki dwa ...... 19.01.05, 17:30 Nie wiem jak wam,ale mi oczko leci,nie wiem czy wytrwam jeszcze posiedzieć.Dobranoc przyjaciółko Frido. Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: a a a Kotki dwa ...... 20.01.05, 00:39 Dla Wspaniałej i wytrwałej w nauce koleżance Fridzie,życzę bajecznie kolorowych snów.Nie przemęczaj się.Dobranoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś