frida2 19.11.04, 14:27 Co za pogoda, okropność! Buty się suszą, nogawki od spodni też. Na co komu ten śnieg ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: Białe leży wszędzie 20.11.04, 11:35 Ojej, ogladałam te sniezyce w tv - no no zima się wzięła na dobre i jak zwykle zaskoczyła drogowców. Myslałam o Was kochani. A u nas nad morzem, no cóż jak zwykle tylko ulewy i wiatry sztormowe. Zawsze łagodniej niz u was. Dziś delikatnie popaduje snieżek, ale chodzic się nie da, bo witr wpedza ten snieg w oczy i buzie - jak wieje i pada to nie da się oddychac, co? I nic nie widac, kurde. Ale u nas tylko straszy, zamieci nie będzie, chodniki nadal szare. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Białe leży wszędzie 28.12.04, 19:43 Nie chciałyście śniegu to mamy jesienio-wiosne.Nie przeszkadza mi taka dziwna aura zimą.Nie lubię chłodu, mrozu i lodu na chodnikach.Niop! Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Białe leży wszędzie 28.12.04, 19:55 Lepsza taka aura niż śnieg po pachy. Choć przyznam się, że brakowało 'białego' na święta. Odpowiedz Link Zgłoś
oka2 Re: Białe leży wszędzie 31.01.05, 21:25 potwierdzam potwierdzam, istna krioterapia... maseczka deszczowo-sniegowa napedzana przez wiatr... jak to nad morzem pizga jak na Uralu... Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Białe leży wszędzie 31.01.05, 22:51 oka2 napisała: > potwierdzam potwierdzam, istna krioterapia... > maseczka deszczowo-sniegowa napedzana przez wiatr... > jak to nad morzem pizga jak na Uralu... Oka! Kope czasu! Radujesz me oczęta :)))) Jak sesyja? Buziaki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Białe leży wszędzie 29.12.04, 17:52 Zmieniłam zdanie - mogłoby sypnąć tu i ówdzie. Teraz taka szaro-bura zima :/ Odpowiedz Link Zgłoś
laurka-1 Re: Białe leży wszędzie 30.12.04, 07:46 było by fajnie ....ten skrzypiacy śniezyk pod butami az sie smutno robi ze go nie ma ... Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Białe leży wszędzie 31.01.05, 15:04 Uprzejmie donoszę, iż to białe *ścierwo topnieje, nie żeby świat teraz ładnie wyglądał, ale cieplej będzie, a to już tak przyjemniej jakoś prawda? Byle do wiosny! ;) *słowo użyte w celu oddania stosunku piszącej do w/w substancji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Białe leży wszędzie 17.02.05, 02:41 Znów pełno tego białego ścierwa :((( Chyba tylko dzieciarnia się cieszy, bo ferie się zaczęły. Odpowiedz Link Zgłoś