ela-e22 15.09.06, 21:31 www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=1&products_id=587 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: Nowa Emmaljunga 16.09.06, 21:07 baaaaaaardzo fajna!tylko cena... jak to mowia nie dla psa kielbasa ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
jj555 Re: Nowa Emmaljunga 16.09.06, 22:21 Super. I zaskakująco lekki wózek jak na emmaljungę Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: Nowa Emmaljunga-zobaczcie jeszcze te... 17.09.06, 09:29 Zobaczcie jeszcze inne nowości, ale City Jet jest super, baardzo mi się podoba. www.emmaljunga.se/start.asp?lang=UK&country=UK www.emmaljunga.se/start.asp?lang=UK&country=UK Odpowiedz Link Zgłoś
jj555 Re: Nowa Emmaljunga-zobaczcie jeszcze te... 17.09.06, 18:33 Spacerówka ma 3 pozycje oparcia, to chyba nie rozkłada się na płasko ??? Odpowiedz Link Zgłoś
reabataeb Re: Nowa Emmaljunga 17.09.06, 10:10 widziałm ja 3 miesiace temu - jak na emmaljunge rzeczywiscie jest lekka ale jakośnie posaida innych cech emmaljungi - choćby jest mniej stabilna Odpowiedz Link Zgłoś
luna_tika Re: Nowa Emmaljunga 17.09.06, 11:30 reabataeb napisała: > widziałm ja 3 miesiace temu - jak na emmaljunge rzeczywiscie jest lekka ale > jakośnie posaida innych cech emmaljungi - choćby jest mniej stabilna ..co w zasadzie jest logiczne, bo jeśli jest lżejsza, to na pewno nie tak stabilna tak Egde czy inne "kobyły" Emmaljunga. Widziałam ten wózek ostatnio w sklepie, rzeczywiście jest śliczny, prowadzi się łatwo. Tylko to takie kubełkowe siedzisko (w stylu BebeConfort) mi się nie podobało. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: Nowa Emmaljunga 18.09.06, 13:51 A jak z amortyzacją tego wózka, czy ktoś pod tym katem oglądał ten wózek ? Odpowiedz Link Zgłoś
altyn do mamaly 21.09.06, 14:09 Amortyzacjia jest b.dobra - na wahaczach, tylne koła duże i(pomimo tego, że są piankowe) mięciutkie. Prowadzi się go rewelacynie - próbowałam w sklepie, rzeczywiście jest lekki i zwrotny. Ale... spacerówka posiada duuuuży minus (jak dla mnie) - siedzenie kubełkowe, oparcie w ógóle nie usztywnione. Mam wrażenie że dziecko będzie siedziło w nim jak w worku :( Odpowiedz Link Zgłoś
altyn Re: Nowa Emmaljunga 20.09.06, 10:33 wózeczek wygląda świetnie! Do tej pory myślałam o kupieniu Mutsy Urban Rider'a, ale City Jet chyba mu nie ustępuje ;) Który wybrac?? Co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: Nowa Emmaljunga 20.09.06, 11:37 a jak z amortyzacją tego wózka ? sprawdzałaś ? Mnie się bardzo wózek podoba, niestety nie widziałam jeszcze na zywo i nie miałam okazji wypróbować. Ja mam zaufanie do emmaljungi, miałam classica dla pierwszego dziecka, no ale w tym przypadku to jest zupełnie inna konstrukcja wózka dlatego musiałabym dokładnie obejrzeć. Minusem dla mnie jest to kubełkowe siedzisko, nie miałam takiego więc nie wiem jak jest z wygodą dziecka w takim siedzisku. PLus to niska waga wózka taki się wydaje fajny kompaktowy. A. Odpowiedz Link Zgłoś
robertaa mam ten wózek 21.09.06, 12:07 jeśli macie konkretne pytania to chętnie odpowiem, uzytkuję go prawie rok. Odpowiedz Link Zgłoś
robertaa skucha 21.09.06, 12:15 sierotka nie doczytałam, mam chyba wczesniejszą wersję city sport czy cos tam, plus ten carrycot, i mała gondolka. sory za wprowadzenie w błąd. Odpowiedz Link Zgłoś