Dodaj do ulubionych

Miller....musi odejść?

13.01.04, 21:24
A to dopiero niespodzianka? Samooczyszczania c.d.nastąpił??? A jednak
operacja plastyczna....
Obserwuj wątek
    • toja50 Re: Miller....musi odejść? 13.01.04, 21:59
      Pewnie, ze musi, i Balcerowicz i wielu innych. Jak dzisiaj ogladalam "forum",
      to mnie tak w fotelu skrecilo, ze potem nie moglam sie wyplatac, kurcze, co my
      mamy za politykow, jeden lepszy od drugiego.:-(
      • parkowy Re: Miller....musi odejść? 13.01.04, 23:45
        Polityków mamy takich na jakich zasługujemy.To nie białorusini na nich głosowali.Miler trzyma się kurczowo,chcąc dotrwać do maja i pewnie mu się to uda.Le-peer czeka!:((
        • naata Re: Miller....musi odejść? 14.01.04, 11:39
          Parkowy masz racje! Większość społeczeństwa liczyła na szczytne ideały lewicy
          (cos tam o sprawiedliwości społecznej było), a okazało sie, że głosowali
          na "ministrantów"! W ostatnich rozmowach na Forum TVP...przedstawiciel Lepera
          też coś o biednych i sprawiedliwości mówił, a więc scenariusz ten sam, potem
          będa świętować, ale nnie na cześć wyborców! Olechowski poza erudycją nic nie
          zaproponował,Kaczmarek zarozumiały jak zawsze, a reszty to nie słyszałam.Do
          d.. z tym wszystkim! Ale to, tylko moje odczucia, prostej baby...
          • chetor Re: Miller....musi odejść? 14.01.04, 12:30
            Ot "prostej babie" udało się ująć
            co w polskiej piszczy w trawie ;)
            • toja50 Re: Miller....musi odejść? 14.01.04, 15:09
              I Amen i wszystko od poczatku. Niech zyja proste baby co wiedza co w trawie
              piszczy!!!!!!!!!!Podobne mialam odczucia Naata i przez to nie moglam zejsc z
              fotela.:-)
              • naata Re: Miller....musi odejść? 14.01.04, 19:43
                Oj! Toju droga, nie raz jeszcze nas zadziwią! Ale byle do wiosny!
                Pozdrawiam :))
    • chetor Re: Millerowe konsylia 15.01.04, 11:02
      Konsylia odbywają się i jak na razie nic nie wiadomo. Musi być bardzo cięzko.
      LM zażądał żeby Oleksy i Celiński nie wypowiadali się publicznie przez jakiś
      czas! Oni nie posłuchali - co się dzieje, brak posłuchu ???
      • toja50 Re: Millerowe konsylia 15.01.04, 14:42
        U Milera juz wszystkiego brak, nawet zdrowia, mysle, ze sie konczy
        politycznie, szkoda, to bardzo sprawny polityk byl, jeno w innej epoce. I cos
        czuje, ze nie pomoze a ni koniec ani poczatek, nic to nie znaczy jak zacznie i
        tak skonczy niedlugo, bo ten szpital na dlugo mu nie pomoze.Oj wyszlo takie
        maslo maslane ale i tak wiecie o co chodzi. Ta wiosenna zima cos mnie oslabia
        na wszystkich frontach.
    • toja50 Re: Miller....musi odejść? 29.01.04, 12:39
      Ale nam ministra wytypowal, na oko widac, ze ubezwlasnowolniony. Kiedy ta
      karuzela sie zatrzyma?
      • naata Re: Miller....musi odejść? 29.01.04, 13:06
        W następnych wyborach? Czekam na maj...ciekawa jestem jak daleko zajdziemy?
        • chetor Re: Miller....musi odejść? 29.01.04, 15:40
          Wziął sobie Potakiewicza i posłusznego wykonawcę wszystkich politycznych
          telefonicznych zleceń - tfuuuu.
          • toja50 Re: Miller....musi odejść? 29.01.04, 17:47
            Tez zrobilam tffffuuuuuuuu.Pisza gdzies, ze Miler nie ma konkurencji i ciagnie
            swoja partie w dol. Ja mysle, ze jej specjalnie nie trzeba ciagnac, ona sam
            leci na zatracenie.Taki charakter.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka