naata 13.01.04, 21:24 A to dopiero niespodzianka? Samooczyszczania c.d.nastąpił??? A jednak operacja plastyczna.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toja50 Re: Miller....musi odejść? 13.01.04, 21:59 Pewnie, ze musi, i Balcerowicz i wielu innych. Jak dzisiaj ogladalam "forum", to mnie tak w fotelu skrecilo, ze potem nie moglam sie wyplatac, kurcze, co my mamy za politykow, jeden lepszy od drugiego.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Miller....musi odejść? 13.01.04, 23:45 Polityków mamy takich na jakich zasługujemy.To nie białorusini na nich głosowali.Miler trzyma się kurczowo,chcąc dotrwać do maja i pewnie mu się to uda.Le-peer czeka!:(( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Miller....musi odejść? 14.01.04, 11:39 Parkowy masz racje! Większość społeczeństwa liczyła na szczytne ideały lewicy (cos tam o sprawiedliwości społecznej było), a okazało sie, że głosowali na "ministrantów"! W ostatnich rozmowach na Forum TVP...przedstawiciel Lepera też coś o biednych i sprawiedliwości mówił, a więc scenariusz ten sam, potem będa świętować, ale nnie na cześć wyborców! Olechowski poza erudycją nic nie zaproponował,Kaczmarek zarozumiały jak zawsze, a reszty to nie słyszałam.Do d.. z tym wszystkim! Ale to, tylko moje odczucia, prostej baby... Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Miller....musi odejść? 14.01.04, 12:30 Ot "prostej babie" udało się ująć co w polskiej piszczy w trawie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Miller....musi odejść? 14.01.04, 15:09 I Amen i wszystko od poczatku. Niech zyja proste baby co wiedza co w trawie piszczy!!!!!!!!!!Podobne mialam odczucia Naata i przez to nie moglam zejsc z fotela.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Miller....musi odejść? 14.01.04, 19:43 Oj! Toju droga, nie raz jeszcze nas zadziwią! Ale byle do wiosny! Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Millerowe konsylia 15.01.04, 11:02 Konsylia odbywają się i jak na razie nic nie wiadomo. Musi być bardzo cięzko. LM zażądał żeby Oleksy i Celiński nie wypowiadali się publicznie przez jakiś czas! Oni nie posłuchali - co się dzieje, brak posłuchu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Millerowe konsylia 15.01.04, 14:42 U Milera juz wszystkiego brak, nawet zdrowia, mysle, ze sie konczy politycznie, szkoda, to bardzo sprawny polityk byl, jeno w innej epoce. I cos czuje, ze nie pomoze a ni koniec ani poczatek, nic to nie znaczy jak zacznie i tak skonczy niedlugo, bo ten szpital na dlugo mu nie pomoze.Oj wyszlo takie maslo maslane ale i tak wiecie o co chodzi. Ta wiosenna zima cos mnie oslabia na wszystkich frontach. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Miller....musi odejść? 29.01.04, 12:39 Ale nam ministra wytypowal, na oko widac, ze ubezwlasnowolniony. Kiedy ta karuzela sie zatrzyma? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Miller....musi odejść? 29.01.04, 13:06 W następnych wyborach? Czekam na maj...ciekawa jestem jak daleko zajdziemy? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Miller....musi odejść? 29.01.04, 15:40 Wziął sobie Potakiewicza i posłusznego wykonawcę wszystkich politycznych telefonicznych zleceń - tfuuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Miller....musi odejść? 29.01.04, 17:47 Tez zrobilam tffffuuuuuuuu.Pisza gdzies, ze Miler nie ma konkurencji i ciagnie swoja partie w dol. Ja mysle, ze jej specjalnie nie trzeba ciagnac, ona sam leci na zatracenie.Taki charakter. Odpowiedz Link Zgłoś