parkowy 18.04.04, 08:07 www.gazetapomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20040416/GRUDZIADZ/104160314 Fajnie się prezentuje na tle starych murów,nie?:) Na Parkową chyba nie dojedzie, ma niską podłogę.:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naata Re: nowy pojazd 18.04.04, 10:09 Jak tylko przeczytałam w temacie "nowy pojaz" wiedziałam, że o wieksze gabaryty chodzi! skad ja to wiem?? hehehehehe Ładny autobusik, pojeżdżę sobie jak będę, może jednak na parkową dojedzie? O cmentarzu myślę Parkosiu! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: nowy pojazd 18.04.04, 10:50 Na Parkową nie pojedzie bo by się rozleciał na tych dziurach ;-) Naata, szukasz miejsca dla Parkosia na cmentarzu? Tak z nim źle ? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: nowy pojazd 18.04.04, 12:44 W G. przydalyby sie i mniejsze tramwaje i wezsze ulice, wszystkiego jest za duzo i wszystko jest za duze na to biedne miasto i tych biednych ludzi. Robi sie wymarle miasto, wystarczy popatrzec :-(((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś