parkowy 13.05.04, 22:43 www.gazetapomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20040513/GRUDZIADZ/105130284 I co Wy na to?? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chetor Re: grzybki... 14.05.04, 08:34 To jakiś podrzucony mutant musiał być. Pewnie z Zachodniopomorskiego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: grzybki... 14.05.04, 13:41 a ja na to że mógłby być większy ze względu na okoliczność ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: grzybki... 14.05.04, 17:09 Wicherek by to zaraz w telewizji pokazal, szkoda, ze go juz nie ma. To byla osobowosc, pamietacie? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: grzybki... 14.05.04, 19:40 Pamiętacie :-) Zawsze pokazywał wszelkie okazy natury. Kiedyś podczas okazywania dużego grzyba ścięgnięto mu spodnie. Był pokazywany tylko do pasa więc na wizji tego tego nie było widać ale sam o tym opowaiadał. To była osobowość telewizyjna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: grzybki... 15.05.04, 10:24 Byłam zdziwiona, kiedy w niemieckim rtl -u pojawił sie młody sprawozdawca "pogodowy", ze skromnego zapowiadania pogody zrobił prawdziwy 'szoł", to się nazywa osobowość, byłam nim zachwycona i czekam na kogoś takiego w naszej tvi, w TVN-ie juz jakby cos drgnęło ;) stary "wicherek" na miarę tamtych czasów był dobry, nie było konkurencji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: grzybki... 15.05.04, 18:11 Natomiast chmurka ostatnio zniknela, ale za nia akurat specjalnie nie przepadalam. Zubilewicz, owszem, czasem, no i Majka Popielarska, to moi ulubiency na teraz, ale ogladam rzadko, bo i tak zawsze jest inaczej hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: grzybki... 15.05.04, 18:18 Najbardziej lubię Zubiego ale podoba mi się taka jedna z Jedynki więc też oglądam ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś