25.05.04, 20:03
Czy to najlepszy lek na Polske.? Ja juz nie moge strawic jego nadetej i
wszystkowiedzacej buzi. Na wszystko ma rozwiazanie i to jak szybko, tylko po
jakims czasie nici z tego wychodza. Do bani z tymi psudonaprawiaczami.
Balcerowicz wroc!!!!!!
Obserwuj wątek
    • parkowy Re: Hausner ! 25.05.04, 21:02
      Nie krzycz tak Toju,jeszcze mulata sprowadzisz na forum,tfu.:)
      Komuchy już sami nie wiedzą co robić aby jak najdłużej paść się u żłobu.Po rezygnacji jeszcze kilku ministrów Hausner rzeczywiście pozostanie człowiekiem orkiestrą.:)
      • naata Re: Hausner ! 25.05.04, 21:29
        nie oglądała tej szczególnej debaty ;)
        Ale oglądałam na TVN program z udziałem specjalistów na temat "dlaczego Lepper"?
        Baaardzo ciekawe teorie na temat popularności i zwycięstw/do tej pory/
        Leppera. Zorganizowała to Rzeczpospolita.
        Wypowiadali się dr Zienkiewicz, Piotr Ciasek, Tomasz Karoń z SMG/KRC i Piotr
        Śmiłowicz..relacje bedzie mozna przeczytac w Przepie, polecam ;)

Na mównicy sejmowej słyszałam tez pania Renatę Beger, zdecydowanie polepszyła
        sie jjej dykcja, zawsze mówiłam, ze czytanie na głos pomaga.
        • toja50 Re: Hausner ! 25.05.04, 22:30
          Moze i z dykcja sie jej poprawilo, ale zapomniala obslugiwac maszynke do
          glosowania, pokazywali to we wszystkich telewizjach hehehe, na wszystkich
          ulicach itd.....:-)
    • toja50 Re: Hausner ! 03.06.04, 19:41
      Podejrzewam, ze facet jest chory, na wladze, na rzadzenie, chory i tyle. Moze
      by tak wyslac go do naszej przychodni, lub szpitala?
      • parkowy Re: Hausner ! 03.06.04, 20:25
        VIP'y same sią wyżywią i wyleczą w komfortowych warunkach,jedynie my bidacy...:)
        • toja50 Re: Hausner ! 03.06.04, 20:30
          No tak, ale tu o sluzbe zdrowia chodzi, kurcze, juz nie moge tego sluchac jak
          naduzywaja tego slowa.
          • parkowy Re: Hausner ! 03.06.04, 20:38
            JUż nikomu z obecnych żlobojadów nie wierzę.Te ich zapewnienia o dobro Polski poiwnno się odczytywać jako doro partyjne,niekoniecznie zbieżne z interesami państwa.Niech już lepiej sobie idą w cholerę.
            • naata Re: Hausner ! 03.06.04, 20:47
              Póki co część z nich baluje dzisiaj w Wieliczce, ale może w końcu pójdą sobie
              na zasłużone 'emerytury"!
              • toja50 Re: Hausner ! 03.06.04, 20:54
                Nie tak predko, kochana, widzials jaka tam byla srednia wieku, to nie to co my
                hehe
                • naata Re: Hausner ! 03.06.04, 21:03
                  Ale sobie "urzędują"... z KIM mają sie liczyć? wszyscy robią nas w ...nie chce
                  się Wyrażać!
              • parkowy Re: Hausner ! 03.06.04, 21:02
                naata napisała:

> Póki co część z nich baluje dzisiaj w Wieliczce, ale może w końcu pójdą sobie
                > na zasłużone 'emerytury"!
                -------------------------------
                Qrcze,może jest jednak jakaś sprawiedliwość na tym świecie i zasypie ich...?:))
                • toja50 Re: Hausner ! 03.06.04, 21:06
                  No, nie, nie nie tak, to by nas drozej wynioslo, te renty rodzinne itd, i
                  lepiej nikomu zle nie zyczyc, kurcze.
                  • naata Re: Hausner ! 03.06.04, 21:27
                    No nieee szkoda Wieliczki ;) A poważnie, nie życzę nikomu źle, większośc ludzi
                    zapewne nie ma nic wspólnego z dostępem do kasy ZusoKrusa i wpływu na odgorne
                    decyzje urządzania imprez.
    • toja50 Re: Hausner ! 04.06.04, 17:32
      Juz sie wycofuje, ciekawe dlaczego? co? Zawsze najpierw cos zaproponuje, a
      potem pod presja sie wycofuje, co jest? wszystkie decyzje polityczne? A ze
      bedziemy placic mamy jak w banku, tylko podstawy musza byc solidniejsze. I po
      co ta zabawa?
      • naata Re: Hausner ! 04.06.04, 21:29
        Ja się wycofuję??? Nieeee! Ja pod presja? Czyją, przecież szefa nie ma! hehehe
        Gdybyś Toju mogła znac moje myśli hehehe Lepiej nie bo uszy moga spuchnać :))
        Najbardziej wkurza mnie warcholstwo i zwykłe chamstwo! Bo jak nazwać dzielenie
        między siebie tego co do nich nie nalezy?
        Jak nazwać olewanie społeczeństwa, które ledwo dyszy!?!?! NO! Na zdrowie
        VIPÓW!!!

Nie mogę dalej bo mnie Chetorek wytnie ;P ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka