Dodaj do ulubionych

Mur berlinski ?

04.10.04, 22:32
I po co go bylo rozwalac, jak teraz chca na nowo stawiac, ale sie porobilo,
pamiatek sie niektorym zachciewa :-(
Obserwuj wątek
    • chetor Re: Mur berlinski ? 05.10.04, 08:37
      To jest ewenement, to jest niesamowite, że po tylu latach jest tylu chętnych do
      przywrócenia starego podziału. Tęsknoty podobne jak u nas.
    • toja50 Re: Mur berlinski ? 05.10.04, 18:23
      Nawet Ci najblizej mieszkajacy na ten temat sie nie odzywaja:-((( A dam glowe,
      ze maja cos do powiedzenia!
      • parkowy Re: Mur berlinski ? 05.10.04, 23:17
        Nie mam,wbrew temu co pisze Toja.:) Jestem (bylem?) szczęśliwym człowiekiem,bowiem podczs wyjazdu prwawie wcale nie oglądałem TV! Popowrocie mam jedynie podstawowe dwa programy,co związane jest z ocieplaniem budynku.Muszę Wam powiedzieć,że wcale nie tęsknię do telewizji i chyba na stałe zrezygnuję z Cyfry+.Nic nie wien o odbudowie muru,nowym programie Lisa i tym podobnych,dlatego nie zabieram głosu.:)
        • chetor Re: Mur berlinski ? 06.10.04, 11:20
          Zazdraszczam ;-) Chociaż sam też coraz mniej oglądam tematów politycznych, to
          chyba jużprzesyt tego całego badziewia. Więcej wiadomości czytam w necie.
          • toja50 Re: Mur berlinski ? 06.10.04, 13:53
            Ja nie moge sie od tego uwolnic, moze kiedys, jak bede niezywa?
            • chetor Re: Mur berlinski ? 06.10.04, 16:08
              Być może to już taka baaardzo zaawansowana choroba, którą leczy tylko i
              wyłącznie doktor Piasecki ;-)))))
              • toja50 Re: Mur berlinski ? 06.10.04, 21:35
                Ja mysle, ze to co innego, jak czlowiek byl cale zycie aktywny, zawsze gdzies
                tam piastowal jakies stanowisko, nie moze sie tak od tego wszystkiego odciac,
                no a na emertyturze tym bardziej go to zajmuje, nie mowiac o tym, ze trafilismy
                na takie ciekawe czasy,gdzie tyle sie zmienia, ciagle cos sie dzieje, to
                wszystko na naszych oczach, no jak kolo tego przejsc obojetnie, przeciez to
                historia aktualna. Ja wiem, ze mlodsi do tego podchodza zupelnie inaczej, ale
                starsi nie maja juz do czego innego podejsc i zostaja przy swoim:-)))
                • parkowy Re: Mur berlinski ? 06.10.04, 22:52
                  Chyba nie piastowałaś jakiegoś stanowiska w KRRiTV?:)Chetor trafnie napisał,za dużo mamy w tv tzw publicystyki i gadających głów.Mam tego serdecznie dosyć.Rano kupuję gazetę,w wolne weekendy zabieram małżonkę (lub Ona mnie) do kina i jest OK.Lubię za to bardziej radio,tam fakty są jedynie przerywnikiem,a króluje muzyka.:)
                  • chetor Re: Mur berlinski ? 07.10.04, 09:45
                    Wiedza o tym co się dzieje to jedno, a oglądanie gadających głów to drugie. I to
                    drugie właśnie przestałem znosić. Niedawno pisali jak to te same pOsły od rana
                    do wieczora łąża po róznych "radiach" i "telewizorniach", i wciąz gadają to
                    samo. Jest w tym dużo prawdy.
                    Z tego powodu przestałem praktycznie oglądać 'prosto w oczy' czy Najsztuba,
                    najwyżej po łebkach. Został mi jeszcze Lis, ale co będzie dalej, nie wiem.
                    Najwięcej filmów oglądam w domu, na dvd, kompie( przez tv) i jest mi z tym OK.
                    Gazetki przeglądam w necie, i właśnie słucham radyjka.
                    Pozdrawiam
                    • toja50 Re: Mur berlinski ? 07.10.04, 13:27
                      No pewnie, ze to wszystko tez robie i tylko po lebkach, bo ja jeszcze mam
                      wnuczke i psa, ale gadajace glowy jak sa ciekawe lubie, a ostatnio slucham na
                      dobranoc bajki o Leninie i nie mam problemow ze snem :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka