Dodaj do ulubionych

Michnik Adam......

14.10.04, 15:07
I co Wy na to? To odsuwanie juz bylo widoczne od dawna.Nie wiem czy sam tak
zdecydowal, czy mu pomaganao podjac decyzje. Chociaz choroby nie
podejrzewalam!
Obserwuj wątek
    • chetor Re: Michnik Adam...... 14.10.04, 15:16
      Coś z nim nie tak od afery Rywina i po śmierci Kuronia.
      • parkowy Re: Michnik Adam...... 14.10.04, 16:21
        Zaczął się wypalać... Jego udział w rywingate też nie przeszedł bez uszczerbku na zdrowiu.
        • chetor Re: Michnik Adam...... 15.10.04, 08:43
          Z wieści wynika, że AM jest dość poważnie chory na płuca. Wraca do szpitala na 3
          miesiące leczenia.
          • toja50 Re: Michnik Adam...... 15.10.04, 11:29
            Tez tak slyszalam czytajac. Oby wyszedl z tego. Tak sobie mysle, ze ludzie
            Solidarnosci tej pierwszej oczywiscie sa bardzo schorowani i czesciej wczesnie
            odchodza. Komuna trzyma sie staro i prosto, kurcze, cos w tym jest?
            • chetor Re: Michnik Adam...... 15.10.04, 11:45
              To nie są tylko ludzie pierwszej "S" ale w ogóle opozycji. Oni najwięcej
              przesiedzieli w więzieniach i odbiło się na zdrowiu.
              • parkowy Re: Michnik Adam...... 15.10.04, 20:18
                gruźlica w zaawansowanej formie,to powód absencji Michnika.szkoda chłopa,lubię go,mimo jego skłonności do bratania się z kim popadnie.
                • carrissimus1 Re: Michnik Adam...... 15.10.04, 22:47
                  ...dziwi mnie tylko erupcja nienawiiści do A M. Wydaje mi się, że frustracja
                  społeczna znalazła sobie ofiarę w osobie Michnika. Inna rzecz, że mozna to
                  zrozumieć biorąc pod uwagę to, jak bronił on komunistów i wszelkimi sposobami
                  nie dopuszczał do możliwości rozliczeń czy choćby szczątkowej lustracji.
                  Motłoch wini A M za ocalenie struktur postpezerowskich, które dzieki temu
                  doskonale odnalazły się w warunkach wolnorynkowych.
                  • chetor Re: Michnik Adam...... 16.10.04, 10:59
                    Michnik jest postacię kontrowersyjną, i jak zwykle w takich przypadkach opinie o
                    nim są skraje, różne, jak również kontrowersyjne. Dla mnie jest wielką postacię,
                    chociaż mam również zastrzeżenia do niego.
                  • toja50 Re: Michnik Adam...... 16.10.04, 10:59
                    Chyba trafiles w sedno. Chcial z wszystkimi dobrze, a to sie nigdy nie uda.
                    Szkoda Go, bo poczatek mial bardzo dobry. A moze tez nie umie sie odnalezc, jak
                    wielu innych?
                    • toja50 Re: Michnik Adam...... 16.10.04, 11:07
                      Alesmy Chetor trafili rowno w tym samym temacie hehe Pozdrawiam!
                      • chetor Re: Michnik Adam...... 11.02.05, 08:55
                        Doczytał się w prasie, potwiedzone zdjęciami, że w wyniku opublikowania listy
                        Wildsteina Michnik wrócił dokraju i przede wszystki spotkał sie z Urbanem i jego
                        żoną na wspólnym obiedzie.
                        Żałosne to jednak - uważa się za jakiegoś guru chyba :-(((
                        • toja50 Re: Michnik Adam...... 11.02.05, 19:44
                          Tez czytala i widziala i juz do konca sie zasmucila. Takie to jakies wszystko
                          wredne sie zrobilo, ze juz nie wierze nikomu, nawet tej reanimujacej sie UW.
                          KONIEC. Pozdrawiam
                          • naata Re: Michnik Adam...... 11.02.05, 20:07
                            Jeżeli Potocki sie nie da wciągnąc to może za cztery lata, ale UW zstanie
                            prawdziwą parią. Czyste zagrywki! A wyborcy co?? Znowu sie zastosuje chwyt,
                            chociaż ta "kiełbasa" śmierdzi na kilometr.
                            • toja50 Re: Michnik Adam...... 11.02.05, 20:35
                              Juz to wszystko olewam, chociaz ponoc nie mam stosownego przyrzadu :-)))jak
                              mawiaja niektorzy,ale i tak olewam!
                              • naata Re: Michnik Adam...... 11.02.05, 20:37
                                No to masz towarzystwo, bo ja tez, obojętnie z przyrządem czy bez :-)))
    • toja50 Re: Michnik Adam...... 14.02.05, 20:45
      Ciekawe co z tego Michnika wyniknie, oj ciekawe, na razie nie chce wracac do
      pracy i czy wogole?
      • naata Re: Michnik Adam...... 15.02.05, 14:25
        A może jest, jednak, chory???
        • toja50 Re: Michnik Adam...... 15.02.05, 19:07
          Mignal mi gdzies w swietnym humorze, ale moze to pozory. Ale to nie o to
          chodzi, mysle, ze spada z piedestalu.
          • naata Re: Michnik Adam...... 16.02.05, 14:33
            No ciekawe, a może też wyskoczy z po cichu przygotowaną, jakąś partią? he he
            • chetor Re: Michnik Adam...... 16.02.05, 14:38
              On może wskoczyć do tej nowej, która ma dopiero bóle przedporodowe.
              • toja50 Re: Michnik Adam...... 16.02.05, 14:56
                Michnika juz dawno nie ciagnie do zadnej partii, bo i po co.
    • toja50 Re: Michnik Adam...... 22.02.05, 15:15
      Co ten Michnik z Urbanem krecili od dawna? Nic z tego nie rozumiem, a tyle sie
      pisze i mowi, i co? znowu nie tak, znowu jestesmy manipulowani? Jakie to
      wszystko obrzydliwe, ale przejsc obok sie nie da.:-(
      • chetor Re: Michnik Adam...... 23.02.05, 12:43
        Mam coraz bardziej negatywne nastawienie do tego pana. Zawiódł mnie, i chyba nie
        tylko mnie. A był kiedyś dla mnie bardzo ważny. Myśłę, że gubi go
        "nadinteligenckość" i wiara we własną nieomylność.
        • toja50 Re: Michnik Adam...... 23.02.05, 13:59
          A ja mysle, ze zabraklo kogos/ moze Kuron?/ z kublem zimnej wody w poblizu! On
          juz dawno byl zupelnie gdzie indziej, niestety. Tylko kto nam pozostal?
          • parkowy Re: Michnik Adam...... 23.02.05, 21:34
            KIedyś pisałem o brataniu się Michnika z kim popadnie.Mnie sie to też nie podoba,ale cóż,komercja nade wszystko.
            • toja50 Re: Michnik Adam...... 23.02.05, 21:53
              Czytalam gdzies, ze jego dni sa policzone w Agorze i GW, to byloby na rzeczy,
              nie wypowiada sie zupelnie na takie wazne tematy, bo chyba nie ma wszystkiego w
              d...:-)
              • chetor Re: Michnik Adam...... 24.02.05, 11:06
                Nie wypowiada się,bo nie ma na razie gdzie. Może z Urbanem założą jakieś nowe
                pismo :(((
                • toja50 Re: Michnik Adam...... 24.02.05, 12:40
                  Nie wierze, ale sie porobilo, to niemozliwe:-(
    • toja50 Re: Michnik Adam...... 25.02.05, 18:21
      Baaaaardzo mnie dziwi milczenie naczelnego, jestem tak ciekawe powodow, ze
      chyba pekne. Wie ktos cos?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka