toja50 14.10.04, 15:07 I co Wy na to? To odsuwanie juz bylo widoczne od dawna.Nie wiem czy sam tak zdecydowal, czy mu pomaganao podjac decyzje. Chociaz choroby nie podejrzewalam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chetor Re: Michnik Adam...... 14.10.04, 15:16 Coś z nim nie tak od afery Rywina i po śmierci Kuronia. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Michnik Adam...... 14.10.04, 16:21 Zaczął się wypalać... Jego udział w rywingate też nie przeszedł bez uszczerbku na zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Michnik Adam...... 15.10.04, 08:43 Z wieści wynika, że AM jest dość poważnie chory na płuca. Wraca do szpitala na 3 miesiące leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Michnik Adam...... 15.10.04, 11:29 Tez tak slyszalam czytajac. Oby wyszedl z tego. Tak sobie mysle, ze ludzie Solidarnosci tej pierwszej oczywiscie sa bardzo schorowani i czesciej wczesnie odchodza. Komuna trzyma sie staro i prosto, kurcze, cos w tym jest? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Michnik Adam...... 15.10.04, 11:45 To nie są tylko ludzie pierwszej "S" ale w ogóle opozycji. Oni najwięcej przesiedzieli w więzieniach i odbiło się na zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Michnik Adam...... 15.10.04, 20:18 gruźlica w zaawansowanej formie,to powód absencji Michnika.szkoda chłopa,lubię go,mimo jego skłonności do bratania się z kim popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
carrissimus1 Re: Michnik Adam...... 15.10.04, 22:47 ...dziwi mnie tylko erupcja nienawiiści do A M. Wydaje mi się, że frustracja społeczna znalazła sobie ofiarę w osobie Michnika. Inna rzecz, że mozna to zrozumieć biorąc pod uwagę to, jak bronił on komunistów i wszelkimi sposobami nie dopuszczał do możliwości rozliczeń czy choćby szczątkowej lustracji. Motłoch wini A M za ocalenie struktur postpezerowskich, które dzieki temu doskonale odnalazły się w warunkach wolnorynkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Michnik Adam...... 16.10.04, 10:59 Michnik jest postacię kontrowersyjną, i jak zwykle w takich przypadkach opinie o nim są skraje, różne, jak również kontrowersyjne. Dla mnie jest wielką postacię, chociaż mam również zastrzeżenia do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Michnik Adam...... 16.10.04, 10:59 Chyba trafiles w sedno. Chcial z wszystkimi dobrze, a to sie nigdy nie uda. Szkoda Go, bo poczatek mial bardzo dobry. A moze tez nie umie sie odnalezc, jak wielu innych? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Michnik Adam...... 16.10.04, 11:07 Alesmy Chetor trafili rowno w tym samym temacie hehe Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Michnik Adam...... 11.02.05, 08:55 Doczytał się w prasie, potwiedzone zdjęciami, że w wyniku opublikowania listy Wildsteina Michnik wrócił dokraju i przede wszystki spotkał sie z Urbanem i jego żoną na wspólnym obiedzie. Żałosne to jednak - uważa się za jakiegoś guru chyba :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Michnik Adam...... 11.02.05, 19:44 Tez czytala i widziala i juz do konca sie zasmucila. Takie to jakies wszystko wredne sie zrobilo, ze juz nie wierze nikomu, nawet tej reanimujacej sie UW. KONIEC. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Michnik Adam...... 11.02.05, 20:07 Jeżeli Potocki sie nie da wciągnąc to może za cztery lata, ale UW zstanie prawdziwą parią. Czyste zagrywki! A wyborcy co?? Znowu sie zastosuje chwyt, chociaż ta "kiełbasa" śmierdzi na kilometr. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Michnik Adam...... 11.02.05, 20:35 Juz to wszystko olewam, chociaz ponoc nie mam stosownego przyrzadu :-)))jak mawiaja niektorzy,ale i tak olewam! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Michnik Adam...... 11.02.05, 20:37 No to masz towarzystwo, bo ja tez, obojętnie z przyrządem czy bez :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Michnik Adam...... 14.02.05, 20:45 Ciekawe co z tego Michnika wyniknie, oj ciekawe, na razie nie chce wracac do pracy i czy wogole? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Michnik Adam...... 15.02.05, 19:07 Mignal mi gdzies w swietnym humorze, ale moze to pozory. Ale to nie o to chodzi, mysle, ze spada z piedestalu. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Michnik Adam...... 16.02.05, 14:33 No ciekawe, a może też wyskoczy z po cichu przygotowaną, jakąś partią? he he Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Michnik Adam...... 16.02.05, 14:38 On może wskoczyć do tej nowej, która ma dopiero bóle przedporodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Michnik Adam...... 16.02.05, 14:56 Michnika juz dawno nie ciagnie do zadnej partii, bo i po co. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Michnik Adam...... 22.02.05, 15:15 Co ten Michnik z Urbanem krecili od dawna? Nic z tego nie rozumiem, a tyle sie pisze i mowi, i co? znowu nie tak, znowu jestesmy manipulowani? Jakie to wszystko obrzydliwe, ale przejsc obok sie nie da.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Michnik Adam...... 23.02.05, 12:43 Mam coraz bardziej negatywne nastawienie do tego pana. Zawiódł mnie, i chyba nie tylko mnie. A był kiedyś dla mnie bardzo ważny. Myśłę, że gubi go "nadinteligenckość" i wiara we własną nieomylność. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Michnik Adam...... 23.02.05, 13:59 A ja mysle, ze zabraklo kogos/ moze Kuron?/ z kublem zimnej wody w poblizu! On juz dawno byl zupelnie gdzie indziej, niestety. Tylko kto nam pozostal? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Michnik Adam...... 23.02.05, 21:34 KIedyś pisałem o brataniu się Michnika z kim popadnie.Mnie sie to też nie podoba,ale cóż,komercja nade wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Michnik Adam...... 23.02.05, 21:53 Czytalam gdzies, ze jego dni sa policzone w Agorze i GW, to byloby na rzeczy, nie wypowiada sie zupelnie na takie wazne tematy, bo chyba nie ma wszystkiego w d...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Michnik Adam...... 24.02.05, 11:06 Nie wypowiada się,bo nie ma na razie gdzie. Może z Urbanem założą jakieś nowe pismo :((( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Michnik Adam...... 24.02.05, 12:40 Nie wierze, ale sie porobilo, to niemozliwe:-( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Michnik Adam...... 25.02.05, 18:21 Baaaaardzo mnie dziwi milczenie naczelnego, jestem tak ciekawe powodow, ze chyba pekne. Wie ktos cos? Odpowiedz Link Zgłoś