toja50 14.11.04, 20:06 Obejrzalam wywiad z Kulczykiem, nie wiem po co to bylo. Zakowski i Paradowska chyba zmeczeni lub senni byli, no dziwni jacys. Pan K. powiedzial co chcial i poszlo w swiat. Chyba o to chodzilo.:-((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naata Re: Wywiad? 14.11.04, 22:14 Mam podobne odczucia, myślę, że sprawa Kulczyka zbyt osobiście dotyka - być albo nie być - czołowych polityków. Jeszcze trochę a będą go przepraszać za niestosowne zachowanie ;|\ Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Wywiad? 15.11.04, 09:10 Też nie wiem po co tam jechali?! Tylko pozwalają facetowi mącić ludziom w głowach. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Wywiad? 02.12.04, 18:23 No, nie mówiłam? Kulczyk sie już obraził! ;] Faktem jest, że matoły z komisji sami się podkładają.. a może to celowe, komu tu wierzyć?? Gruszka wpadła w kompot.. ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Wywiad? 02.12.04, 23:20 Z tego Kulczyka to mniejszy cwaniaczek nic myslalam, takie grube numery ech:-((( Teraz juz malo kto mu uwierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Wywiad? 02.12.04, 23:42 Galimatias z komisją straszny, jeszcze do tego jakieś dziwne wieści o przebierankach Girtycha? Na pierwszych stronach Widacki, sprawa rozdmuchana na maksa, o co chodzi? Czyżby faktycznie chciano "załatwić" komisję i zatuszować "sprawę", podobnie jak wiele innych..? Odpowiedz Link Zgłoś